Celeb / Híresség

Megdöbbentő dolgot árult el házasságáról Gáspár Zsolti : „Három évig nem volt közöttünk…”

Salgótarján – „Fiam, ő lesz a feleséged” – mondta édesapja Gáspár Zsoltinak (45) közel 30 évvel ezelőtt, amikor a fiát egy 16 éves lány elé vezette Szlovákiában. A régi roma hagyományoknak megfelelően előre elrendezett házasság volt az övék, a szülők még azzal sem törődtek, hogy nem beszélnek egy nyelvet a fiatalok.

 

 

 




 

Ahogy Zsolti visszamlékszik, csak legyintettek: majd összecsiszolódnak! Ez végül össze is jött, ám a hitvesi ágy csak lassan melegedett át, évekig váratott magára a s**x kapcsolatukban.

– Édesapám sokat járt ki Szlovákiába, koporsókkal bizniszeltek, így ismerkedtek meg egy családdal és ott volt egy nagyon szép kislány. A szüleink megbeszélték egymás közt, hogy összeházasítanak minket – mesélte a Blikknek Gáspár Győző testvére, aki akkor 18 éves volt, a neki választott Filoména pedig 16.

Zsoltit nem zavarta, hogy ismeretlen lánnyal kell elköteleznie magát, családjukban sem volt újdonság, az édesapja és a nagyapja is így esküdött egykoron.

Gáspár Zsolti tolmáccsal udvarolt szlovákiai feleségének, később nagyon megszerették egymást. /Fotó: TV2

 

 

 

– Ez alól csak Győző volt kivétel, Bea asszonnyal már az oviban nagy volt a szerelem köztük – nevetett a TV2-n vasárnap rajtoló Farm VIP gazdája, aki azt is megsúgta a Blikknek, hiába a szép feleség, nehezen indult be a közös életük. – Nem volt könnyű dolgom, mert ő csak szlovákul beszélt, tolmáccsal jártam hozzá udvarolni. Még amikor először meg akartam puszilni, akkor is a tolmácsot kellett először megölelnem, hogy megmutassam, mit akarok – emlékezett vissza Gáspár, aki azt sem titkolta, hogy a hálószobában sem mentek könnyen a dolgok.

– Három évig nem volt közöttünk s**x. Egyáltalán semmi, egyszerűen hiányzott a kémia. Aztán 1996-ban megvolt az esküvő, megszületett a három gyermekünk. Egyikünk sem gondolta volna, de mára nagyon romantikus lett a kapcsolatunk, imádjuk egymást. Hálás vagyok a szüleinknek, hogy így összegereblyéztek minket, mert igazi, boldog család lettünk. A feleségem is szépen megtanult magyarul és ha el is kell mennem valamiért otthonról, napjában negyvenötször telefonálok neki, annyira hiányzik.

Demcsáknak udvarolt

Tavaly állt a bál a Gáspár családban Demcsák Zsuzsa (42) miatt, akivel az Ázsia Expresszben szerepeltek együtt Zsoltival. Felesége fel is pofozta a férfit, amiért az gátlástalanul udvarolt játékostársának. Mára szent a béke, Zsoltiék még Zsuzsa és Krishan esküvőjére is meghívást kaptak. Gáspár és Demcsák a Farm VIP-ben újra együtt forgattak, és a gazda elmondása szerint megtanulta a leckét, visszafogottabban viselkedett.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?