Celeb / Híresség

„Ez nagyon rossz, hogy nem beszélünk” – Teljesen kiborult Berki Krisztián kedvese – videó

Mindössze két órával azután, hogy Berki Krisztián beköltözött a VIASAT6 Celebcella című műsora miatt egy számára kialakított konténerbe, mintha csak a börtönben lenne, szeretett felesége, Mazsi alaposan kiborult: az izomceleb kezdvese videóra vette, mennyire megviseli férje távolléte.

 

 

 




 

Kiborult szerelme hiányától Berki Renáta, azaz Mazsi! Mint azt a Blikk is megírta, Berki Krisztián az egyik szereplője a VIASAT6-on futó Celebcella című műsornak, amelyben láthatóan megviselte a fogság, amelyre öt napra vállalkozott. A rendíthetetlenségét gyakran hangsúlyozó izomceleb eleinte arról beszélt, hogy nem fél a bezártságtól, ám a műsor egyik exkluzív részletéből az derült ki, hogy mégsem tűri jól az egyedüllétet és a bezártságot. A falakat összefirkálta, sőt, ki is mondta: elhagyná a celláját. Mint kiderült, a felesége hasonlón ment keresztül, csak ő Berki hiánya miatt, két órával annak beköltözése után. Mazsi vlog formájában a YouTube-csatornájára is feltöltötte a reakcióját, amelyet videóra vett – bukkant rá a Bors.

– Ha már most ilyen rossz, két óra múlva, hogy nem látom, pedig azért ennyit szoktunk külön lenni, akkor milyen lesz napok múlva? Úristen. El sem tudom képzelni. Pedig örülnöm kéne, hogy kicsit nincs, nem? Ez nagyon rossz, hogy nem beszélünk. Szerintem nem is volt ilyen, hogy ennyi ideig nem beszéltünk – magyarázta Mazsi.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?