Celeb / Híresség

Majka megtörte a csendet: ezt gondolja Curtis eltűnéséről

Ismét csalódnia kellett barátjában Majkának! Bár az utolsó pillanatig bíztak és reménykedtek, Curtis végül nem jelent meg a Sztárban Sztár vasárnap esti élő show-ján, óriási döbbenetet okozva ezzel mindenkinek.

 

 

 




 

A Blikk megkereste Majkát, hogy mit szól a történtekhez, érthető, ha déjà vu érzése támadt, ő nem egyszer állt már színpadon magára hagyva.

– Ez az ő csatája, vívja meg ő. Nem tudok erre mást mondani – mondta a Blikknek a rapper, aki mérhetetlen csalódottságát nem tudta leplezni a hangjában. Részleteket nem árult el, hogy beszélte-e telefonon vagy mellette áll-e a nehéz időszakban, de ő is olvasta Curtis kiírását a Facebookon.

„Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult… Vasárnap volt! Mindenszentek… édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni… Tudom, egy előadónak ‘szuperhősnek’ kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!!!” – írta Curtis a közösségi oldalán.

A rajongók közül sokan Majkának is nekiszegezik a kérdést, mi történhetett Curtisszel, attól tartanak, hogy hiába kapott új esélyt mindenkitől, újra eljátssza azt.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?