Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Tragédia: meghalt a kórházban VV Lóri szerelme a végzetes autóbaleset után

Megszakad a család és Csodó Lóri szíve, ugyanis péntek reggel az orvosok lekapcsolták a gépekről az egykori ValóVilág-szereplő kedvesét, Dórit.

 

 

 




 

A szerettei még nem tudják felfogni, hogy a mindig életvidám, boldog és nagy terveket szövő, mindössze 21 éves lány már soha többet nem megy haza, nem ölelhetik meg. Lóri megtörten mesélt lapunknak.

– Felfoghatatlan. A több orvosból álló bizottság megállapította, hogy Dórinál beállt az agyhalál állapota – mondta elcsukló hangon.

– Tegnap tudtam tőle elbúcsúzni, de még nem fogtam fel, hogy nincs többé. Kérnék mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a fájdalmunkat, és a rosszindulatú megjegyzésektől is kíméljék Dóri szeretteit.

Dóriék autója vasárnap csapódott árokba, a temetőből jött a család./ Fotó: Blikk

Korábban írtunk a végzetes baleset körülményeiről: a fiatal lány és családja a múlt vasárnap szenvedtek autóbalesetet, amikor az autójuk – eddig tisztázatlan körülmények között – az árokba borult. Dórinak több csigolyája is eltört, a helyszínen újra kellett ébreszteni, ám kómába került, amelyből már nem ébredt fel.

A szerelmespárnak nagy tervei voltak, két hete költöztek első közös albérletükbe, ahol gyermeket terveztek és közös jövőt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?