Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Szökésben: keresi a rendőrség a népszerű magyar YouTube-sztárt, elfogatóparancs van ellene – Ezért körözik:

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt keresi a VIII. kerületi Rendőrkapitányság Kunu Márió Gyulát, művésznevén Mariót.

 

 

 




 

Elfogató parancsot adtak ki október 30-án a magyar YouTube-sztár, Kunu Márió Gyula ellen! A rendőrség hivatalos oldalán található, bárki által megtekinthető körözési listán szereplő személyek egyike nem más, mint a 248 ezer követővel rendelkező Mario, aki az elmúlt években jelentős népszerűségre tett szert a dalaival; a Senorita című száma például elérte a 10 millió megtekintést a YouTube-on.

Mario az Instagramon is rengeteg rajongóval büszkélkedhet: több mint 106 ezren követik az énekes mindenapjait, a kommentek pedig tanúskodnak, hogy rajongótábora imádja a férfi munkásságát. A 28 éves énekes legutóbbi, három nappal ezelőtti bejegyzéséből például az derült ki, hogy Young G-vel is összehozott egy dalt, amit a követői hatalmas lelkededéssel fogadtak.

 

 

 


 Íme, a Rossznak születtem című dal, amelynek elkészítésében Marión és Young G-n kívül Gem-B is közreműködött – a videóklip október 25-én került ki a YouTube-ra, de máris a kétszázezres megtekintés határán mozog.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?