Celeb / Híresség

Működik a kémia: Demcsák Zsuzsa teljes összhangban van Gáspár Zsoltival

A Farm műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti már az első percben egymásra hangolódtak. Ezt hamarosan a nézők is láthatják a TV2 képernyőjén.

 

 

 




 

Demcsák Zsuzsa még az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg Gáspár Zsoltival, akivel azóta is igen jó kapcsolatot ápol a csinos műsorvezető.

Zsuzsa és Zsolti között kétségkívül jól működik a kémia, amit hamarosan a TV2 újonnan induló kalandrealityjében, a Farm VIP-ban is láthatnak a tévénézők.

– Realityt még nem vezettem, már csak azért sem, mert amikor bejött ez a műfaj Magyarországra, akkor én még jócskán reggeli műsorban dolgoztam. Most azonban volt lehetőségem kipróbálni magam ezen a területen is, rá­adásul nagy örömömre azzal a stábbal, akikkel az Ázsia Expresszben is forgattam – kezdte a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki számára ráadásul műsorvezetőtársa, a gazda szerepét betöltő Gáspár Zsolti sem ismeretlen.

 

 

 

– Mondhatni hazai terepre té­vedtem. Zsoltit egyszerűen imádom. Már régóta ismerjük egymást, de úgy igazán Ázsiában melegedtünk össze.PERSZE MÉG VÉLETLENÜL SEM ABBAN AZ ÉRTELEMBEN…– ne­vetett a népszerű televíziós, aki úgy véli, izgalmas párost alkotnak az ifjabbik Gáspár fivérrel.

– Szeretjük egymást froclizni, és szerintem ez fog­ja majd meg­adni a műsor sava-borsát. Persze a szereplők sem utolsók, sőt. Azt gondolom, hogy némelyikük személye igencsak nagy meglepetést fog szerezni a nézőknek, s van olyan, akiről még én magam sem gondoltam, hogy ilyen bevállalós – vallja be Zsuzsa, aki szerint a Farmban garantáltan minden szereplőről le fog hullani az álarc.

– Egy ilyen műfajban nem tudják megjátszani magukat az emberek. Ideig-óráig persze lehet máshogy viselkedni, de aztán ga­ran­táltan mindenki fel fogja fedni a valódi énjét, s máshogy szerintem nem is lehet bent maradni. Elképesztő kitartásra van szükségük a versenyzőknek.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?