Állat, Életmód

Modell lett Sztyepan, a barna medve, amit emberek neveltek fel Oroszországban

Az anyja elhagyta, így került a nevelőszülőkhöz, akik azóta is háziállatként kezelik a macit. Azt állítják, hogy nagyon barátságos, soha nem bántotta őket. Egy fotós fedezte fel, és remek képeket készített a \’modellel\’.

 

 

 




 

A most 28 éves Sztyepan még három hónapos kis bocs volt, mikor az orosz pár, Szvetlana és Jurij Pantilenkóhoz került. Az anyja elhagyta, vadászok találtak rá az erdőben, nagyon leromlott állapotban. Ezért a túléléshez „nevelőszülőkre” volt szüksége. Mikor már nagyobb lett, nem lehetett visszaszoktatni a vadonba az emberekhez szokott macit.

Sztyepan így a gazdáinál maradt és ott „háziállatként” élhetett tovább. A családdal együtt játszik, tévézik, még a kerti munkában is részt vesz.

A gazdái korábban elmondták, hogy a medve nagyon barátságos, soha nem bántotta őket, sőt imádja, ha simogatják. Naponta 25 kg élelmiszert eszik, és hogy meglegyen a napi mozgása is, játékos feladatokat adnak neki.

Egy moszkvai fotós, Mila Zhdanova figyelt fel a barna medvére. Meglátta benne a remek modellt, és sorra készítette róla a fantasy-szerű képeket, ahol kicsikkel és nagyokkal is szívesen pózol.

 

 

 

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?