Celeb / Híresség

Gáspár Győzi teljesen kiborult, közel 100 millió forintot követel vissza a NAV-tól

Közel százmillió forintot követel vissza kamatostól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Gáspár Győző. A Romantic költségvetési csalással vádolt frontemberétől még 2017-ben foglalt le a NAV majdnem kétszázmillió forintot, illetve egyéb ingóságokat és bár a showman azóta kapott egy jogerős bírósági végzést, hogy ennek egy része visszajár Gáspáréknak, egyelőre egy vasat sem láttak a hatóságtól.

 

 

 




 

EGYSZERŰEN ÉRTHETETLEN, HOGY EZT MEGTEHETIK! JÚLIUS VÉGÉN JOGERŐS LETT A DÖNTÉS, HOGY A MAJDNEM 200 MILLIÓ FORINTBÓL 93 MILLIÓ 800 EZRET VISSZA KELL ADNIUK. AZÓTA HIÁBA VÁRJUK A PÉNZT, HA ÍRUNK, VÁLASZRA SEM MÉLTATNAK

– fakadt ki a Blikknek Győző.

„EZ AZ ÖSSZEG LENNE A LÁNYAIM, EVELIN ÉS VIRÁG ÖRÖKSÉGE. SZERETTÜNK VOLNA NEKIK LAKÁST VENNI, DE ÍGY, HOGY NEM JUTUNK A PÉNZÜNKHÖZ, ERRE NINCS ESÉLY”

– bosszankodott tovább a showman, aki a kamatot is követelni fogja a NAV-tól, de azt a pénzt felajánlja egy alapítványnak, amely daganatos gyerekeken segít.

Győzi ügyvédje, dr. Erdei Zoltán azt mondta, nyolc napot várnak, utána pedig ha kell, végrehajtást indítanak. A kamat pedig szerintük elvi kérdés, az összege nagyjából egymillió forint lesz, sőt akár kártérítést is igényelhetnek.

Közben Győzőt hamarosan vádlottként hallgatja ki a bíróság költségvetési csalás miatt, és a tavaly novemberi autóbalesetük ügyében is hamarosan tárgyalásra kerül sor. A karambol másik résztvevője pedig becsületsértés miatt perelte be Bea asszonyt, Evelint és Győzőt is, amiért szintén a bíróságon kell felelniük.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?