Életmód

11 dolog, amit akkor csinálnak a nők, amikor senki sem látja őket

Bármennyire is őszinte, és adja önmagát valaki mások előtt, azért vannak olyan dolgok, amiket még a párjuk vagy a legjobb barátjuk előtt sem csinálnak, és nem beszélnek azokról nekik. Nem kell semmi rosszra gondolni, csupán csak olyan apróságokról van szó, amik kifejezetten személyes tevékenységek, vagy éppen olyan rossz szokások, amiket cikinek tartanak előttük. Vannak olyan dolgok, amik nőkre és férfiakra egyaránt jellemzőek, és vannak olyanok is, amik csak a férfiakra, illetve csak a nőkre. Ha valaki nem szeretné, hogy lelepeleződjön, akkor kénytelen apró kis füllentésekhez folyamodni a mindennapokban. A nők bármekkora késésében is vannak, ha valaki megkérdezi tőlük, hogy merre járnak ,akkor a válasz mindig ugyanaz. A férfiak ugyanezt a taktikát alkalmazzák akkor, amikor kimaradnak estére a haverokkal, és a barátnőjük felhívja őket megkérdezni, hogy mikor érnek haza.

 

 

 

1
Amikor kilépnek az otthonukból, minden lehetőséget kihasználnak, hogy „feltűnésmentesen” nézegessék magukat a tükröződő felületeken.
Amikor váratlanul vendégük érkezik, akkor rohamtempóban elkezdenek rendet rakni, ami abból áll, hogy a holmikat random bedobálják a szekrényekbe és a fiókokba.


Van olyan ember, aki éhesen nem nyitogatja 5 percenként a hűtőt abban a reményben, hogy a legközelebbi kinyitás alkalmával lesz benne valami olyan, amit szívesen megenne?
Vannak olyan esték, amikor nincs energiájuk és türelmük hozzá, hogy lefekvés előtt lemossák magukról a sminket.
Van olyan, hogy senkivel sincs kedvük beszélgetni, ezért direkt nem veszik fel a telefont.
Előfordul, hogy egy-egy kedvenc ruhadarabjukat kiveszik a szennyeskosárból, és egyszer még felveszik mosás előtt.
Hosszú időt képesek azzal eltölteni, hogy a tükör előtt grimaszolnak és különböző dilis dolgokat csinálnak.
Néha a lábukkal takarítják fel a padlóra kiborult vagy kiszóródott dolgokat, mert nincs kedvük lehajolni, és rendesen feltakarítani.

 

 

 

 

Bizonyos szituációkban késztetést éreznek rá, hogy valami teljesen logikátlan és értelmetlen dolgot tegyenek. Hogy miért? Hát csak úgy.
A saját maguk által hozott szabályokat titkon ők is megszegik néha.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?