Belföld, Hírek

100 milliós drogfogás a fővárosban: kilószámra pihentették a kábítószert a dílerek egy bérelt lakásban

Október 8-án a rendőrök házkutatást tartottak egy újlipótvárosi lakásban, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy a helyszínen nagy mennyiségű kábítószer található.

 

 

 




 

A kutatás során közel 28 kilogramm marihuánát, 6 kilogramm amfetamint, 1 kilogramm kokaint és másfél kilogramm MDMA-t találtak, illetve több, kábítószer előállításához, adagolásához és értékesítéséhez használt eszközt, többek közt egy présgépet is. A drogokat és a talált eszközöket a rendőrök lefoglalták.

A gyanú szerint a kábítószert a 33 éves K. Viktor párjával, a 34 éves F. Claudiával közösen árulta. Kiderült, hogy nem a társasházi lakásban laktak, azt csak a drogbiznisz miatt bérelték.

A nyomozók akkor ütöttek rajta a feltételezett elkövetőkön, amikor autójukkal a társasházhoz érkeztek. A rendőrök megállították a gépkocsit, majd elfogták őket.

A párt kábítószer-kereskedelem bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették őket, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság október 11-én el is rendelt.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?