Állat, Életmód, Igaz történetek

Az első két láb nélkül született kiskutyát el akarták altatni, de a férfi nem engedte

Sajnos, ahogy az ember, úgy a kiskutyák sem mindig születnek egészségesen. Az ember viszont bánatában, fájdalmában vagy éppen kegyetlenségében képes elvenni az életet ezektől a kis élőlényektől. A történetünkben szereplő kiskutyus mellső lábak nélkül látta meg a napvilágot és az állatorvosok sem jósoltak neki sok jót.

 

 

 

 

 




 

Ugyanakkor nemcsak nekünk, embereknek vannak védőangyalai, hanem négylábú kedvenceinknek is, szerencsére. Ennek köszönhető, hogy egy kis csöppség szerető gazdira talált. Az első lábai nélkül született kutya találkozott egy olyan nagyszerű emberrel, aki ügyet sem vetve hiányosságaira, első látásra beleszeretett. Egy pillanatig sem volt kérdés, hogy Lou Robinson magához vegye a kiskutyát és szerető otthon biztosítson neki.

 

 

 

 




 

 

Az édes állatka a Nubby nevet kapta, gondoskodó gazdájának segítségével pedig fejlődésnek indult és a szemeit is kinyitotta. Nem sokkal később súlya is gyarapodott, de egy nap a kutyus sajnos rosszul lett. Tüsszögni kezdett és a tej kijött az orrán. Lou nem vesztegette az időt, azonnal állatorvoshoz szaladt Nubby-val, aki elmondta, hogy az állatnak probléma van a nyelőcsövével és sajnos kapott egy tüdőgyulladást is.

Az akkor öt hetes kiskutya Lou lélekjelenlétének hála megkapta a megfelelő kezeléseket és visszatérhetett gazdájához. Azt sajnos nem lehet tudni, hogy Nubby meddig maradhat családja körében, de Lou és felesége minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy szeretett házi állatuk minél tovább velük maradhasson.

A tündéri kiskutyán látni, hogy nyugodt és imádja azt az embert, aki az életét mentette meg. Lou elmondta, bármi történik, mindvégig kitart Nubby mellett és reméli, hogy minél hosszabb és boldogabb élete lesz a kis teremtménynek, aki bearanyozza mindennapjait.

Nagyon megható történet.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?