Celeb / Híresség

Elképesztő összegért vásárolt magának egy budai villát!

Budapest — Nehéz szívvel hagyta maga mögött Vajna Tímea (38) az év elején a budai luxusvillát, ahol a legszebb éveit töltötte együtt Andy Vajnával (†74), de új álomotthonnal sikerült kárpótolnia magát.

 

 

 




 

A Blikk megtudta, az özvegy 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén. A modern ingatlan egy csendes kis mellékutcában, az erdő szélén bújik meg, a környéken is csak kevesen tudják, ki lakja a csodás házat.

– Hónapokon keresztül keresgélt, mire megtalálta a megfelelőt. Fontos szempont volt neki, hogy a ház hatalmas legyen, ahol akár az egész család elfér, ugyanis vele együtt költözött ide a nagymamája és a szülei is. Ezért nem sajnált 850 milliót kifizetni érte – árulta el lapunknak Vajna Tímea egy közeli ismerőse.

„Néhány éve épült ez a modern építészeti csoda, amely elvarázsolta Timit. Teljesen más hangulata van, mint az előző otthonuknak. Ez sokkal letisztultabb, újszerűbb, mint az előző villa, amit Andy bérelt.”

A filmproducer cége Gattyán György milliárdostól bérelte a Szeréna úti villát, ahol februárig élt a szerződése. Egy ingatlanszakértő szerint túlárazott a ház, amelyet Vajna özvegye megvásárolt.

– A modern kialakítás és az exkluzív környék, ami megdobja az árat. Természetesen a vevő ítéli meg, neki mi éri meg. Mutatós ház, de a mostani ingatlanpiaci helyzet szerint nem biztos, hogy jó üzletet kötött, ezt majd az idő eldönti – árulta el egy neve elhallgatását kérő szakember, aki luxusingatlanokat értékesít.

Tímea vagyoni helyzetével kapcsolatban ellentmondásos hírek jelentek meg. A g7.hu júliusi cikke szerint Andy Vajna hagyatékából 11,6 milliárd forintos osztalékot kapott egy cég, amelynek Tímea is a társtulajdonosa. Mindeközben az özvegy üzleti ügyei nem alakutak túl fényesen, fánkozójától búcsút kellett vennie, amely 75 milliós veszteséggel zárta az elmúlt évet. A Blikk úgy tudja, a gyémántüzletből sem sikerült jól kiszállnia, azon túlmenően, hogy az ékszerbolt lehúzta a rolót, üzlettársa még a tartozását sem fizette ki neki.

Amerikába akar költözni

Vajna Tímea Amerikában akar élni, már be is adta a kérelmét, hogy megszerezze az állampolgárságot. Ott is keresett ingatlant, hogy letelepedhessen.

„Egyelőre maradok a bérelt kis apartmanomban és keresgélek tovább. Olyan házat keresek, amelyben a családom is gond nélkül elfér, ha eljönnek Los Angelesbe meglátogatni” – mondta még az év elején Tímea.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?