Celeb / Híresség

Győzikének meg kellett válnia legféltettebb kincseitől: Bea dobta ki őket

Gáspár Győző házát többé nem díszíti a zebraminta.

 

 

 




 

Magyarországon, ha valaki meglátja a zebra mintát, az afrikai állat után még valami eszébe juthat: az ország showmanje, azaz Gáspár Győző. Védjegye lett a fekete-fehér motívum, szinte minden tárgyat ilyen díszítés ékesített otthonában.

A zebramánia 1999-ben vette kezdetét nála, amikor a Romantic együttessel leforgatták a Dal a távolban című slágerük videóklipjét. A kisfilmben egy hatalmas, zebramintázatú bundában és hozzá illő cowboykalapban látható, amibe első látásra beleszeretett az énekes.

Gáspár Győző és a zebraminta

Az őrület a valóságshow-ja után tetőzött csak igazán. Szinte fogalommá vált a Győzike-minta, még a boltok polcain is ezzel a névvel kínálták a legkülönfélébb holmikat.

 

 

 

 

– Az életem eddigi legkomolyabb pillanata az volt, amikor egy nagy bevásárlóközpontban a partvisokat és szőnyegeket az én nevemmel írták ki. Ez a minta rám ragadt, ez én vagyok. Még igazi zebrám is volt, amit az állatkertnek adományoztam – mesélte a Tények Plusz interjújában.

Azonban két évvel ezelőtt kénytelen volt búcsút inteni a legféltettebb kincseinek, ugyanis felesége, Bea megelégelte ezt a stílust, és száműzte őket a családi házukból.

– 2018-ban Bea az egészet fogta, és kidobta. Nincs zebrafüggönyöm, nincs zebranappalim és nincs zebraágyam. Egyedül a fogkefémet és a köntösömet tarthattam meg.

Bár otthonukban tiltólistára került a dekoráció, az énekes nem tudott tőle elszakadni. Legújabb vállalkozása, a Győzike fitneszterem gépeit a klasszikus, csíkos mintázattal álmodta meg.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?