Celeb / Híresség

Erős Antónia a fizetése sokszorosáért sem váltott csatornát

Az RTL Klub híradósa Lilu sminkelős műsorában elárulta azt is, hogy szerinte mitől jó egy tévés műsorvezető.

 

 

 




 

Mint azt mi is megírtuk, idén lett ötven éves Erős Antónia. Az RTL Klub népszerű híradósa elmondta, hogy nem érzi magán, és egyáltalán nem is foglalkozik a korával, főként mert jól érzi magát a bőrében – és szerinte ez számít igazán.

Most a műsorvezető Lilu vendége volt a sminkelős, beszélgetős videós műsorában. Itt szó volt arról is, hogy megteheti-e egy híradós, hogy bikinis fotókat tegyen ki a közösségi oldalára, vagy hogy egyik napról a másikra platinaszőke hajjal és feltöltött ajkakkal üljön a kamerák elé.

Erős Antónia sokszor nem csak a szerződésében leírt pontok miatt tart be bizonyos szabályokat, hanem mert ő maga is úgy érzi, hogy így tud több, mint húsz éve hiteles híradós lenni. Azt, hogy ezeket az elvárásokat mennyire érzi tehernek, erről is beszélgettek Liluval.

A sminkelés közben szóba került az is, hogy nem cserélné le semmire sem a munkáját, ahogy a csatornát sem hagyná el, pedig már 22 éve dolgozik az RTL-nél.

„Egyrészt mi is jól érezzük magunkat ezen a helyen vagy ebben a pozícióban, meg nyilvánvalóan a csatorna is elégedett azzal, amit csinálunk, úgyhogy ez egy hosszútávú hűség. Ha csak azt nézzük, hogy nem egyszer vagy nem egy helyről kerestek meg az elmúlt akárhány évben és konkrét tárgyalásig sem jutottak el, mert nem voltam arra nyitott, hogy leüljünk tárgyalni. Pedig a tárgyalás előtti jelzés is arról szólt, hogy sokszorosáért, sokkal jobb körülmények között… csak akkor meg arra gondoltam, hogy nem érdemes leülni beszélgetni, mert nem fog tudni olyat mondani, ami engem meggyőz” – mondta el a híradós.

 

 

 

VIDEÓ: Erős Antónia Lilu videójában

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?