Belföld, Hírek

Lázár János kormánybiztos lett

Lázár János korábbi Miniszterelnökséget vezető miniszter két feladat elvégzéséért immár kormánybiztosként felel – írja az Mfor.hu a Magyar Közlöny alapján.

 

 

 
 

A határozat szerint az egyik kormánybiztosi pozícióban a feladatkörébe tartozik a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság állami feladatainak koordinálása, és emellett Nemzeti Kastélyprogram és a Nemzeti Várprogram végrehajtásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztossal együttműködve a geszti Tisza-kastély felújításai munkálatainak koordinálása.

Továbbá egy másik kormánybiztosi feladatot is kapott, amelynek keretében figyelemmel kíséri a folyamatban lévő, uniós és hazai forrásból megvalósuló, nemzetgazdasági szempontból kiemelt Hódmezővásárhely–Szeged tram-train mintaprojekt végrehajtását, valamint koordinálja a regionális jelentőségű, határon átnyúló, Szeged–Szabadka–Baja vonal kialakítását.

 

 

 

Forrás: 24.hu | Kiemelt kép: Marjai János/24.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?