Belföld, Celeb / Híresség

Harmadik gyermekét várja Orbán Ráhel: ilyen óvintézkedéseket vezetett be a kismama

Budapest — A Blikk több forrásból is úgy értesült, nagy az öröm és az izgalom a miniszterelnök családjában.

 

 

 




 

Bár alig két hónap telt el azóta, hogy Orbán Viktor (57) büszkén kürtölte világgá, megszületett első fiúunokája, János Fülöp – a kormányfő második lányának, Sárának (26) a kisbabája –, most ismét bővül az Orbán família. A legidősebb lány, Ráhel (31) és férje, Tiborcz István (34) üzletember ugyanis Alíz (4) és Anna Adél (2) után immár a harmadik gyermeküket várják.

Amikor az információ nyomába eredtünk, falakba ütköztünk. Hiába kerestük meg a pár ismerőseit, barátait, mindenki szűkszavúvá vált, amint rákérdeztünk a részletekre. Csak a mosolyok jelezték: mindennek lehet valóságalapja. Aztán a miniszterelnök környezetéből már megerősítették: igen, a hír igaz.

Lapunk úgy értesült, Orbán Viktor ötödik unokája néhány hét múlva láthatja meg a napvilágot, Ráhel legalábbis így van kiírva szülésre. Érdekesség, hogy ő lesz a második olyan baba a családban, aki a járványidőszak alatt születik, így a kismama most fokozott óvintézkedéseket vezetett be: szinte alig mozdul ki az otthonából, ezzel is csökkentve a fertőzésveszélyt. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy a látogatási tilalom miatt Orbán Viktor majd csak akkor láthatja és ölelheti magához először az újszülöttet, ha már hazamennek a kórházból.

A járványhelyzet miatt Orbán Viktor csak akkor ölelheti magához az újszülöttet, ha Ráhel hazamegy a kórházból. / Fotó: GettyImages

 

 

 

A gyermek neme hétpecsétes titok, egyetlen informátorunk sem tudott erről semmit mondani. Mindenesetre az unokák aránya eddig 3-1 a lányok javára. Hogy ez miként változik, még kérdéses.

Csakúgy, mint az: vajon mi lesz a pici neve? Árulkodó tény, hogy egy szokás alakult ki az Orbán lányok körében, nevezetesen, hogy Ráhel már megszületett gyermekei A betűvel kezdődő keresztnevet kaptak, Sáráé pedig J betűsek (Johanna, János Fülöp). Ezen logika alapján az új jövevény neve is A betűvel kezdődik majd.

Ötgyermekes politikus

Orbán Viktor miniszterelnöknek öt gyermeke van, a legidősebb, Ráhel (31) 2013-ban ment férjhez. Az egyetlen fiú, Gáspár (28) pár évet focizott a Puskás Akadémiában, aztán joghallgató lett. Sára (26), aki nyáron lett kétszeres anya, történelmet tanult a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Róza (20) már leérettségizett. A legkisebb lány, Flóra (16) jelenleg középiskolába jár. Utóbbi két gyerek ritkábban szerepel a nyilvánosság előtt.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?