Celeb / Híresség

MC Hawer kőkeményen beleállt Czutor Zoltánba: „Aki életében talán egy slágert ki tudott préselni magából, ilyen gyalázatos módon megy szembe Dér Henivel”

Hatalmas kommentháború tört ki amiatt, hogy Czutor Zoli „gennyesen fröcskölő fekélyes sebnek” nevezte Dér Henit a Nyerő Párosban, amit MC Hawer sem hagyott szó nélkül.

 

 

 




 

A történet akkor kezdődött, amikor még a legelső veszélyzónás este során, Czutorék nem Dér Heniékre voksoltak, hiába régóta ismerősök.

Ezt Heni később sem tudta elengedni, így újra és újra szóba került az eset, ami Czutorékat frusztrálta egy idő után, sőt, a kiszavazásuk előtt azt mondta az énekesnőről, hogy:

„Egy gennyesen fröcskölő fekélyes seb a Dér Heni, és semmi más, mert nem tudja elengedni azt, hogy én ellene szavaztam.”

Czutorék végül kiestek Puskásékkal szemben, azonban MC Hawer most Facebookon keményen kritizálta a Belmondo frontemberét a kijelentése miatt.

Mint írja, ezt egy emberre nem lehet mondani, különösen nem egy nőre, pláne nem nyilvánosan.

„Ebben a Vajdasági lányban ott buzog a versenyszellem, az energia, az akarat, mellyel kitartóan menetel előre – nem kis sikerrel…. És akkor jön valami Belmondós – megmondós csávó, aki beszól? Czutor Zoltán Public – aki életében talán egy slágert ki tudott préselni magából, ilyen gyalázatos módon megy szembe Dér Henivel – egy nővel… No comment..” – olvasható a posztban, amire egyébként maga Dér Heni is reagált.

https://www.facebook.com/mchawer/photos/a.419386281460825/3382590611807029/?type=3

 

 

 

 

A poszt, illetve Czutor és Heni viselkedése egyaránt megosztotta a kommentelőket, akik hol Henit, hol pedig a Belmondo frontemberét kezdték el szidni MC Hawer bejegyzése alatt.

„Heni és a pasija is rettenetesen egyszerű emberek… szakmai munkássága nem érdekel…emberileg viszont egy toprongy….mélységesen elborzasztott az a gyűlölet amit sugároz…” – írta egy hozzászóló.

Persze egyesek Hawert sem kímélték:

„Minősítheted emberileg, de szakmailag kicsit jobban utána nézhetnél, ha már le “egyslágeresezed” Heni tud énekelni szépen, azt ennyi is kb.”

Akadtak olyanok is, aki Heni védelmére keltek:

” Dér Heni ne vedd magadra a kommenteket, el se olvasd. Mindenkinek úgy sem tudsz megfelelni, és nem is kell”

„Az a helyzet hogy Heni nagyon jól csinálta le a kalappal mert hogy 10 évig valaki barátja vagy aki hátba szúr?”

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?