Celeb / Híresség

Vadon Jani drámai vallomása a koronavírusról: „Olyan lázgörcsre ébredtem, hogy moccanni sem tudtam”

Budapest — Féléves szünet után ismét az otthonából jelentkezett be a Rádió 1 adásába a Balázsék című reggeli műsor három házigazdája, miután a technikus megbetegedése után ketten is pozitív koronavírustesztet produkáltak.

 

 

 




 

– Rajtam átment. Semmilyen tünetem nem volt – magyarázta Rákóczi Feri (50), de Vadon Jani (50) szervezetét megviselte a kórokozó.

– A hét végén volt két olyan éjszakám, amit nem kívánok senkinek. Pénteken olyan lázgörcsre ébredtem, hogy moccanni sem tudtam – idézte fel Vadon Jani, aki lefekvés előtt csak azt érezte, hogy kapar a torka.

– Félóránként néhány másodpercre megmerevedett a testem. Mintha hirtelen minden izmom megfeszült volna. Ez reggelig tartott, közben felment a lázam, és rettenetesen fáradt voltam. Sem a szaglásom, sem az ízlelésem nem ment el, de kimerültnek éreztem magam. Bármennyit is aludtam, fáradtan ébredtem – fűzte hozzá Vadon, akinek fogalma sincs, hol kaphatta el a Covidot.

– Rengeteget járok tömegközlekedéssel, bárhol elkaphattam, annak ellenére, hogy nagyon vigyázok. Ha megnyomom a gombot, utána rögtön kezet fertőtlenítek – mondta Vadon Jani, akinek a hangján is hallani lehetett, hogy túl van a nehezén.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?