Életmód, Kreatív

15 alkalom, amikor a szerzők egy egészen új szintre emelték a köszönetnyilvánítást

A könyvek elejére írt ajánlások és köszönetnyilvánítások általában piszkosul unalmasak, hiszen nem is minket, átlagos olvasókat szólítanak meg velük az írók, hanem legtöbbször bizonyos hozzájuk közel álló személy vagy személyek a potenciális célpontok. Az alábbi szerzők sem voltak ezzel másképp, ám az ő nem mindennapi ajánlásaikat és köszönetnyilvánításaikat még a hétköznapi emberek is garantáltan fülig érő mosollyal olvassák…😄

 

 

 

 
 

1 ,,Nejemnek, Marganitnek, valamint gyermekeimnek, Ella Rose-nak és Daniel Adamnek, akik nélkül ez a könyv már két évvel korábban elkészült volna.”

2 ,,Carley-nak, aki jobb ember volt nálam, annak ellenére hogy egy kutya volt.”

3 ,,Feleségemnek, aki valamiért teljes támogatásáról biztosított egy olyan könyvvel kapcsolatban, amely azokról a nőkről szólt, akikkel előtte lefeküdtem.”

 

 

 

 

 

4 ,,Ezt a könyvet Kanye Westnek ajánlom, mert a büdös életben nem fogja elolvasni.”

5 ,,Anyának. (csak egyszerűen ugord át az ágyjeleneteket, kérlek)”

6 ,,Colin Firth-nek Nagyszerű ember vagy, de házas vagyok, szóval szerintem csak maradjunk barátok.”

 

 

 
 

 

 

7 ,,Szia, Apu! *integet*”

8 (fordítás a kép alatt)

Ezt a könyvet, nagy vonakodással szerkesztőmnek, Nick Lake-nek ajánlom, mert erre kényszerít.
Ami engem illet, megemlítettem volna még Gillie Russellt és Michael Stearns-t is, aik Nick-kel együtt bevezettek a kiadói világba az első könyvemmel.
Sajnos, mivel Nick az egyetlen szerkesztőm, megfenyegetett, hogy ezt a köszönetnyilvánítást egy kibogarászhatatlan, kihúzott szavakból álló maszlaggá fogja átírni, hogy az ajánlás csak és kizárólag neki szóljon.
Úgy gondolom, hogy ez egy döbbenetes ************* és ***************, valamint arról tesz tanúbizonyságot, hogy Nick nem más, mint egy ********************************* mert ************** és különben is ***********, de hát ez csak az én személyes véleményem.
Tessék. Nick. Itt van egy köszönetnyilvánítás, csak neked. Remélem ***** boldog vagy.
**********.
(Szerkesztői megjegyzés: Nick amúgy nagyon jó fej.)

9 E.E. Cummings-t sorra utasították el a kiadók, végül édesanyja segítségével adta ki könyvét, amelyet annak a 14 könyvkiadónak dedikált, akik visszadobták regényét.

 

 

 
 

 

 

10 ,,“Minden, ami nincs elmentve, elvész.” – A Nintendo kilépési képernyőjének üzenete.”

11 ,,Ezt a könyvet édesapámnak, Joseph Hill Evansnek ajánlom, sok szeretettel. Ami azt illeti, Apu nem olvas regényeket, szóval ha valaki nem említi meg ezt neki, soha nem is fog róla tudni.”

12 ,,Nekem.”

 

 

 

 

 

13 ,,Nejemnek Karennek, aki 90%-nyi türelem és 90%-i ösztönzés. Nem, az eredmény nem 180%. Egyszerre több feladatot is futtat.”

14 ,,Anyukámnak és Apukámnak. Támogatásotok – és a mentális problémák, amiket nektek köszönhetek – nélkül ez nem jöhetett volna létre.”

15 ,,Fivéreimnek és húgaimnak. Milyen…hatalmas s*ggfejek.”

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?