Celeb / Híresség

Galambos Lajos: számomra akár végzetes is lehet a koronavírus

Galambos Lajos nyilatkozott arról, hogy a koronavírus akár végzetes is lehet számára, amiből kiderül, hogy ennek elsősorban karrierje az oka.

 

 

 




 

Nincs könnyű helyzetben Galambos Lajos, aki gyerekkorától kezdődően a trombita szerelmese, ennek következtében pedig tüdeje is nagyobb az átlagosnál, így a vírus kiemelten veszélyes rá nézve. A Borsnak adott nyilatkozatában a zenész elárulta:

„A kisebbik fiam, Istvánka már szerencsére kigyógyult a koronavírusból, de én nem tagadom, nagyon félek a fertőzéstől. Tüdőtágulásom miatt számomra könnyen végezetes lehet a COVID, úgyhogy én nem bízhatok abban, hogy ha elkapom, akkor pillanatok alatt átfut rajtam a betegség. Istvánka szerencsére ép bőrrel megúszta, igazából tünetei sem nagyon voltak azon kívül, hogy kicsit rosszabb volt a közérzete, és volt egy pici hőemelkedése. Tíz napig volt karanténban, ami most szerdán járt le, úgyhogy azóta szabadon garázdálkodhat, és jöhet-mehet, persze csak ésszel”.

Lajcsi igyekszik a lehető legkevesebbet érintkezni az emberekkel, és minden óvintézkedést betartani, ettől függetlenül a mai napon egy jótékonysági koncerten fel fog lépni, hogy ezzel is segítse a 82 évesen elhunyt színművész, Szilágyi István özvegyét.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?