Celeb / Híresség

„Lassan fogom magam, bezárom a kaput” – Hamarosan karanténba vonul Bangó Margit és családja

Fő az elővigyázatosság: mindent elkövet szeretett családja egészségéért, ezért hamarosan önként vonul karanténba Bangó Margit, aki szeretteitől is ezt várja.

 

 

 




 

Aggódik, ezért hamarosan karanténba vonul Bangó Margit! A Kossuth-díjas előadóművészt a családja a légytől is óvja, így a koronavírus okozta nehéz helyzetben különösen féltik őt, hiszen kora és egészségi állapota miatt is veszélyeztetettnek számít. Vagy – ahogy a 70 éves énekesnő fogalmazott – halmozottan hátrányos helyzetben van.

– Nagyon nehéz helyzet ez, hiszen most már bárhol lehet a vírus. Féltjük egymást, főleg a gyerekeket, hiszen akár az iskolában is elkaphatják ezt a szörnyű betegséget. Ez pontosan az a helyzet, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy mi a legjobb megoldás. A minap már azon gondolkoztam, hogy nem engedem őket iskolába – mondta a Ripostnak Bangó Margit.

– Nincs ezen mit szépíteni, hiszen itt a második hullám… Én visszafogtam már teljesen magam: nincs meg az a szabad mozgásom, ami eddig volt. Lassan fogom magam, bezárom a kaput és karanténba vonulunk.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?