Celeb / Híresség

Na, de mit keres Győrfi Pál és Gabriela Spanic egy videóban?

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta a Dancing with the Stars – Mindenki táncol címmel, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András műsorvezetésével október 10-én 20 órakor a TV2-n indul a nemzetközi sikerű táncos showműsor, amelyben népszerű hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre.

 

 

 




 

A visszaszámlálás már elkezdődött, ugyanis október 10-én 20 órakor debütál a BBC Studio, Dancing with the Stars című világsikerű, eredeti formátumának első magyar évada. A monumentális táncos showműsor eddig több, mint 4000 epizóddal és 400 évaddal futott sikeresen világszerte, és most a magyar közönség előtt is bemutatkozik. A Dancing with the Stars – Mindenki táncol két házigazdája Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Ahogyan arról lapunk is beszámolt a műsorban egy világsztár is színpadra lép majd, aki nem más, mint a szappanoperák királynője, Gabriela Spanic.

Gaby, kicsit viccesre sikerült promo videóját – amiben Győrfi Pál is szerepet kapott – itt most Ön is megnézheti!

 

 

 

 

 

A műsor többi résztvevőjének promo videói megtekinthetők a https://tv2.hu/dancing oldalon!

Gabriela egyébként már napok óta nosztalgiázik az Instagramon ugyanis több jelenetet is megosztott a Paula és Paulinából, ami gyakorlatilag elrepítette őt a világhírnév irányába. Itt van például ez:

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?