Celeb / Híresség

„Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel” – Családi viszály szakította szét Gáspár Győzőt és Zsoltit

A Gáspár testvérek téglafalat építettek a közös telkeken álló házaik közé.

 

 

 




 

A Gáspár családról fontos tudni, hogy annak idején még Győzike tett szert közülük igazán nagy hírnévre, ám az utóbbi években testvére, Zsolti is egyre nagyobb szerepet kapott a médiában, sőt, manapság már többször tűnik fel a képernyőn, mint Győző.

Sokan úgy vélik, ez állhat amögött, hogy a testvérpár kapcsolata rohamos romlásnak indult az elmúlt időszakban. Jelenlegi viszonyukról Győzike felesége, Gáspár Bea rántotta le a leplet a Life TV Breaking című műsorában.

„Mi a kezdetektől fogva szinte egy udvarban lakunk Győző szüleivel. Én számukra a mumus voltam és vagyok ma is. Amióta az anyósom meghalt, talán kevésbé, most már csak a sógornőm utál. A Zsolti felesége ki nem állhat. Az apósom kedvelne, ha engednék neki… Az anyósom akart csinálni mindent, amikor szültem. Ő akart fürdetni, dajkálni. Aztán, ha jött az én anyukám, csak pislogott, nem nyúlhatott semmihez, majd ki is tessékelték azzal, hogy ‘Mit keresel itt?’ Ott álltam egy császármetszéssel – az első szülésnél –, és azt mondtam: ‘Na jó, akkor egyik sem fürdet, én fogok!’ Mi lefektettük a szabályokat, hogy mi az egészséges távolság az após, a sógorék és köztünk. Sosem volt például kulcsunk egymáshoz, sem az anyósoméknak hozzánk, sem nekünk hozzájuk” – idézte a családanyát a Bors, amely Bea férjét, Győzőt is megszólaltatta a témában.

„Gratulálok Zsoltinak a sok műsorvezetéshez! Kellenek az ilyen feltörekvő tehetségek, mert nagyon kevés van belőlük ebben az országban. Gratulálok Zsoltinak ahhoz is, hogy falat épített a családjaink közé. Minden szó igaz, amit Bea asszony a műsorban elmondott. Egy éve egy szót sem váltottunk már a testvéremmel. Hiába a roma tradíciók, nálunk itt már régen nincs szó családról” – árulta el a lap megkeresésére Győző.

A showman szavaira, ha szűkszavúan is, maga Zsolti is reagált, aki teljesen másképp látja a kialakult helyzetet.

„Amit Győző mond, azért őt kell számon kérni. Szerintem semmilyen probléma nincs a családok között” – mondta a Borsnak Zsolt, akinek a kijelentésére rácáfol Győzike Borsnak adott nyilatkozata, amelyben bővebben is mesélt a két család háza között felhúzott téglafalról.

„Most már egyébként van egy fal a telken. Zsolti építette. Amikor készült, megkérdeztem, nem tervez-e rá egy kiskaput, ha mégis át akarunk menni. Mire azt felelte: ‘Nem! Ha valaki át akar jönni hozzánk, akkor jöjjön körbe.’ Kész, ennyi” – mondta Győző.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?