Életmód

20 fotó, ami bizonyítja, hogy egy párkapcsolat sokszor teljesen kiszámíthatatlan

Egy párkapcsolat legtöbbször nem csak móka és kacagás. A romantikus filmektől eltérően a valóságban kőkemény hullámvölgyek határolják minden egyes együtt töltött napunkat, melyeket ha tetszik, ha nem, együtt kell legyűrnünk. Bármilyen irányba is halad azonban az utunk, egy valamiben mind egyetérthetünk: egy párkapcsolatban sosem lehet unatkozni. Az alábbi fotók is ezt támasztják alá…😏

 

 

 
 

1 ,,12 órát késett a repülőgépünk, és már épp kezdtünk idegbajt kapni, amikor a barátom szólt, hogy megy és sétál egyet. Már több, mint fél órája távol volt, amikor úgy döntöttem, hogy megkeresem. Legnagyobb meglepetésemre a játszóházban bukkantam rá, ahol mesefilmet nézett éppen a gyerekekkel.”
2 ,,Végre megtaláltam, hogy hol rejtegeti a feleségem a dugi-édességeit…”
3 ,,Legalább tudom, hogy a barátom lezuhanyozott.”

 

 

 

 

 

4 ,,A földön ülve, magába roskadva és sírva találtam rá a feleségemre a gardróbszekrényben. Mikor megkérdeztem, mi a baj, azt mondta, hogy ‘nincs mit felvennie’.”
5 ,,Ma van a születésnapom, ezért a férjem gondolta, hogy meglep engem egy saját készítésű lepedő-kastéllyal.”
6 ,,Megcsörgettem ma a barátom telefonját, mert eltökítette valahol a házban. Nagy nehezen megtaláltam, ám legnagyobb meglepetésemre, mikor kézbe vettem, ez a kép fogadott…”
7 ,,Azt mondta, hogy talált egy nagyon dögös egybe ruhát nekem a plázában, és nem tudta ott hagyni. Kár, pedig jobb lett volna…”
8 ,,Megkértem a férjemet, hogy játsszon egy kicsit a lányunkkal.”
9 ,,Takarítás közben bukkantam rá a feleségem ‘mocskos titkaira’. Lehet, hogy gyakrabban kéne takarítanom.”
10 ,,A 7 hónapos terhes feleségem megkérdezte, hogy én mivel készülök fel a hamarosan születendő gyermekünk nevelésére. Mire én:”

 

 

 
 

 

 

11 A feleség elküldte férjét, hogy vegyen végre egy lábtörlőt a bejárati ajtó elé. A férj pedig tette a dolgát… 😀
12 ,,Mindketten tudtuk, hogy a feleségem fél a magasságtól, de azt mondta, hogy ez nem akadályozza őt meg benne, hogy megmássza velem az egyik belvárosi toronyház kilátóját. Kettő perc után így nézett ki a kedvesem.”
13 ,,A férjem egy ideje otthon dolgozik, és mindig sír, hogy milyen sok a munkája. Ma véletlenül korábban jöttem haza, mint szoktam, és ez a látvány fogadott…”
14 ,,A barátnőm lekéste a Family Frost-os autót és ez egy kicsit megviselte őt.”

,


15 ,,A feleségemnek S.O.S. kellett kimosni a kedvenc melltartóját, és most ‘szárítja’.”
16 ,,Az utcai lámpa folyton a szemünkbe világít a hálószobában, de a barátom szerencsére elegáns megoldást talált a probléma kiküszöbölésére.”
17 ,,A feleségem megkérdezte, hogy lehet az, hogy a porszívónk havi szinten tönkremegy. Ma megmutattam neki…”

 

 

 

 

 

 

18 ,,A születésnapi bulimon a barátnőm ‘nekem öltözött’. Félelmetesen jól sikerült neki… 😀”
19 ,,Meghitt ajándékot szerettem volna adni a barátnőmnek, végül rá is bukkantam erre a csodálatos arany ékszerre, amit azonnal meg is vettem. Ez elhamarkodott döntésnek bizonyult, ugyanis szerettem volna egy képet is rakni bele a kedvesemből, ám sehol sem találtam róla fényképet. Jobb híján, így nem maradt más választásom: egyszerűen lerajzoltam őt.”
20 Végezetül egy meglehetősen sokatmondó kép, mely alighanem minden férfinek ismerős lehet… 😛

 

 

 

 

 

forrás►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?