Belföld, Hírek

Döbbenetes képeket osztott meg a kamara a Covid-centrumból: ilyen lepusztult állapotban van az orvosi pihenő és mosdó

A Magyar Orvosi Kamara Facebook oldalára töltött fel néhány olyan képet, melyek alapján joggal tehetjük fel a kérdést: hogy képesek így dolgozni az orvosok. ápolók?

 

 

 




 

Az egészségügyben szolgálatot teljesíteni nem könnyű, főleg nem a jelenlegi helyzetben, amikor az első hullámot követően nyakunkon a második, így minden szem ismét az ápolókra, az orvosokra szegeződik. Szakértelmükben aligha találhatunk kifogást, azokban a körülményekben azonban, amik között dolgozniuk kell, már sokkal inkább.

A fotókat itt nézheti meg!

„Covid centrum, orvosi pihenő és mosdó. A kollégáink helyt állnak ilyen körülmények között is” – írja posztjában a Kamara, majd az alábbi kiegészítést írta a felháborodott kommentek hatására.

A Kamara által feltöltött képek megtekintése után egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy ez csak vicc-e -bár annak talán egy kicsit erős lenne-, vagy a valóság, abban azonban bízunk, hogy a lehető leghamarabb változhat a helyzet, és ha valóban van olyan ápoló, akinek a jelenlegi megfeszített tempó közepette hasonló körülmények között kell dolgoznia, a jövőben ezek tekintetében is nagyobb megbecsülésre tehet szert.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?