Celeb / Híresség

Koronavírusos Liptai Claudia, ő maga jelentette be – videó

Meglepő videóval jelentkezett néhány perccel ezelőtt a közösségi oldalán Liptai Claudia. A színésznő-műsorvezető a bejelentkezése során tudatta: ő is megfertőződött a koronavírussal. A felvétel során arról is beszél, hogyan derült ki, hogy ő is elkapta a betegséget, ugyanis tüneteket nem produkált.

 

 

 




 

„Őszintén megmondom, nem ezzel a videóval készültem a mai napra, de vannak olyan események, amik felülírják a vágyakat” – kezdi videójában Liptai. Majd így folytatja: „Az összes olyan produkcióban amiben dolgozom, nagyon felelősségteljesen tesztelik a résztvevőket, így a tegnapi napon én is túlestem a PCR-teszten. Az esélytelenek nyugalmával indultam neki ennek a tesztnek, hiszen sem nekem, sem a családomnak semmilyen tünete nincsen. Nem vagyok lázas, nincs hőemelkedésem, nem köhögök, nincs rossz közérzetem” – mondta Claudia.

„Úgyhogy én lepődtem meg a legjobban, amikor megérkezett az első teszt eredménye, ami pozitív lett. Természetesen a szabályokat betartva, itthon kell maradnunk”.

Közlemény. Köszönöm nektek a biztató szavakat. Szeretnék még egy dolgot tisztába tenni. Az Index “kedves” érdeklődésére válaszolnék egyben. Az előző napok képeit és videóit két héttel ezelőtt vasárnap készítettük amikor már zárva volt a cukrászda. Köszönöm a figyelmet.

Közzétette: Liptai Claudia – 2020. szeptember 16., szerda

 

 

 

 

Claudia arról is beszélt, hogy ez pont egy nagyon elfoglalt időszak közben jött az életükbe, például pont ma lenne a Pataki cuki első szülinapja, amit szerettek volna a férjével ünnepelni, de ígéretet tett arra, hogy ezt pótolják majd, amint lehetséges.

A sztárvilágban egyébként egyre többeket ér utol a járvány: mint arról a Blikk is beszámolt, Polyák Lilla is elkapta a fertőzést, illetve a férje is tüneteket produkál, ám az ő teszteredménye még nincs meg.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?