Celeb / Híresség

Gáspár Evelint kávét főzni sem vették fel – Hiába a diploma és a két nyelvvizsga

Gáspár Bea a Brékingben azt mesélte, a legtöbb rasszizmussal és előítélettel a családjában Evelin lányának kellett megküzdenie.

 

 

 




 

Gáspár Evelint sokan megszerették a TV2 Ázsia Expressz című reality műsorának második évadában, ezt követően pedig azzal is kivívta mások elismerését, hogy augusztus közepén ő lett a Masterchef VIP gasztrovetélkedő győztese. 

A 26 éves lány gyerekkora óta sok előítélettel szembesült: részben roma származása, részben a Győzike Show miatt, amivel az egész családja reflektorfénybe került. Erről édesanyja, Gáspár Bea mesélt a Life TV-n hétköznap délutánonként jelentkező Bréking című műsor vendégeként. 

Gáspár Evelin diplomásan sem kellett

Gáspár Győző felesége azt mondta, azt, hogy az emberek előítéletesek, nagyobbik lányukon, Evelinen keresztül tapasztalták leginkább. Róluk, felnőttekről volt, hogy lepergett, esetenként már nem érdekelte őket mások véleménye, de a gyerekükkel más volt a helyzet.  

gaspar-bea-breking2

 

 

 

 

 

– Egy fiatal felnőttről, aki épp, hogy 18 éves, és próbálkozik megfelelni a szüleinek azzal, hogy legyen diplomája, egy nyelvvizsgája, két nyelvvizsgája, és nem tud elhelyezkedni egy rohadt kávézóban, mert hitegetnek, halogatnak… arról nem pereg le. Egy kávézóba kávét főzni, érted?! Diplomával, két felsőfokú nyelvvizsgával nem vették fel, mert ő a Gáspár Evelin – fakadt ki a műsorban. 

gaspar-bea-breking

Gáspár Bea szerint ez egyrészt a lánya személyének volt köszönhető, de a rasszizmus számlájára is írható. 

– Nincs meg az emberekben, hogy meg akarom ismerni a másikat, úgy akarom megalkotni róla a véleményemet. 

 

 

 

 

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?