Celeb / Híresség, Film

Így változtak meg az elmúlt 15 évben a Született Feleségek színészei

Szinte nem volt olyan ember, aki ne nézte volt az egyik legnépszerűbb sorozatot a világon, a Született feleségeket. A sorit 2004-től 2012-ig sugározták, melyet egy pillanat alatt megkedveltek az emberek. Innovatív volt és merész, olyan dolgokat tudhattunk meg a kertvárosban élő feleségekről, ami a sorozat nélkül nem lett volna lehetséges. Persze nincs kőbe vésve, hogy ilyenek lennének, de biztos van egy-két hasonló eset. Sok néző azonosult a szereplőkkel, hisz mindegyik különbözik a másiktól. Mindenki megtalálhatta a karakterek életében, életvitelében a hasonlóságot, melyet saját életükre vetítettek. Viszont hol vannak most a sorozat sztárjai és, hogyan néznek ki? Ha téged is érdekel tarts velünk mert mostani posztunkban őket fogjuk bemutatni.

 

 

1, Gabrielle Solis – Eva Longoria

Miután véget ért a “Született feleségek”, amiben Eva Longoria, Gabrielle Solis szerepét játszotta el sorra kapta a modell felkéréseket. Képei megjelentek a Vogue, Glamour, Elle, Vanity Fair címlapjain és olyan cégeknek volt a reklámarca, mint a L’Oréal Paris, és a BEBE SPORT. Később saját vállalkozást indított, mely az UnbeliEVAble Entertainment nevet viseli. Férjhez ment és született egy csodás kisfia, Santiago.

2, Carlos Solis – Ricardo Antonio Chavira

A Született feleségek után számos más sorozatban is megjelent, például a “Monkban, JAG-ben, a Castle-ben, Isteni sugallatban és a Sírhant művekben”

3, Juanita Solis – Madison de la Garza

Még gyerek volt mikor bekerült a sorozatba. Gabrielle és Carlos Solis lányát alakította, név szerint Juanitat. 18 éves korában kiderült, hogy a népszerű és közkedvelt énekesnő, Demi Lovato féltestvére. Forgatott egy saját rövidfilmet, melyet Youtube csatornáján meg lehet tekinteni, a címe: Subject 16.


4, Lynette Scavo – Felicity Huffman

Felicity Huffman játszotta el Lynette szerepét, aki egy elnyomott nő és édesanya volt. A sorozat után, szerepet kapott a “Bűnök és előítéletek” című sorozatban, melyért több díjat is bezsebelt. Még ma is a színészkedéssel foglalkozik, s legújabb munkája a 2019-es “Tammy’S Always Dying”.

5, Tom Scavo – Doug Savant

Tom volt Lynette férje a Született feleségek című sorozatban. Ennek a szerepnek köszönheti, hogy karrierje beindult, mivel utána olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint az April Rain, Vegas, Gyilkos elmék, Hawaii Five-0.

6, Preston és Porter Scavo – Brent és Shane Kinsman

A Scavo ikrek nagyon sokat nőttek az első évad óta, viszont nem hagyták abba az iskolát a színészkedés miatt. Egy ideig nem vállaltak szerepeket, hogy tanulmányaikat tisztességesen el tudják végezni. Majd később Shane beutazta Európát, testvére pedig teljesen normális, hétköznapi életet él.


7, Penny Scavo – Darcy Rose Byrnes

Penny, Byrnes Scavos lányát alakította a Született feleségek című sorozat 7-8 évadában. A sorozat befejeztével továbbra is a művészet világában mozgott. Zeneszerző lett, táncolt is, melynek videóit meg is osztja az interneten.

8, Bree Van de Kamp – Marcia Cross

Marcia alakította a mindig tökéletes és pedáns Bree Van de Kampet a Született feleségekben. Később feltűnt a Quantico című sorozatban és a Szeplőtlen Jane-ben.

 

 

9, Andrew Van de Kamp – Shawn Pyfrom

Ő volt Bree fia a Született feleségekben. A sorozat után olyan művészeti irányba orientálódott, mint a fotózás. Alkotásait mindig megosztja Instagram oldalán.

10, Susan Mayer – Teri Hatcher

Teri Hatcher alakította Susan Mayer szerepét, a népszerű sorozatban. A sori után olyan filmekben és soroztokban tűnt fel, mint a Két pasi-meg egy kicsi, Smallville, Supergirl, Coraline és a titkos ajtó. Van egy saját Youtube csatornája, mely a Hatching Change névre hallgat és szupi recepteket oszt meg követőivel.

11, Mike Delfino – James Denton

James Denton, Mike Delfino szerepét alakított, aki Susan szerelme volt, de egy tragikus baleset során elhunyt. 2015-ben a “Parányi Varázslat” című sorozatban tűnt fel, 2016-ban pedig a “Született szobalányokban”.


12, Julie Mayer – Andrea Bowen

Andrea jelenleg 30 éves és a sorozat után visszavonult a nyilvánosság elől. 2015-ben a Jonny’s Sweet Revenge című filmben tűnt fel, 2016-ban az Under Fire-ben, 2017-ben pedig a A Winter Weddingben.

13, M. J. Delfino – Mason Vale Cotton

Mason júniusban töltötte be a 18. életévét és kisfiú volt még mikor bekerült a sorozatba és megkapta M. J. Delfino szerepét. A sorozat után szerepet kapott a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatban.

 

 

 

 

 

 

14, Paul Young – Mark Moses

Mark a Született feleségek mellett olyan filmekben és sorozatokban tűnt fel, mint a Mad Men – Reklámőrültek, Gagyi mami 2, Anyád napja, Homeland: A belső ellenség, és a Míg a világvége el nem választ. De megfordult a Mr. Robotban és a Grace Klinikában is.

15, Zach Young – Cody Kasch

Egy mentálisan sérült tinédzsert játszott a Született feleségekben. A sorozat mellett szerepelt a The Encore of Tony Duranban, The 2 Bobs-ban, Asylumban és a The Last Rescue című filmben. Jelenleg 32 éves.

16, Edie Britt – Nicollette Sherida

Nicollette Sheridan az 5. évad végén lépett ki a sorozatból, ám egy-egy vendégszerepre visszatért, ha kellett. Meg akarta mutatni valódi tehetségét és sorozatban tűnt fel, mint a Dinasztiák és a The Christmas Spirit. Persze ezen kívül több filmben is megfordult. Jelenleg 56 éves.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?