Celeb / Híresség

Gáspár Bea szenved a műtétje után: „Óriási kínokat kell átélnem”

Gáspár Bea két hónappal az életmentő műtétje után az eddigi tapasztalatairól és az eddig elért eredményeiről beszélt.

 

 

 

 




 

Két hónappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy Gáspár Beán több egészségügyi probléma miatt kellett életmentő műtétet végrehajtani, melynek során eltávolították a gyomrának közel 80 százalékát.

HOT! magazin nemrég egy interjúban kérdezte őt az eddigi tapasztalatokról, de Bea nem várt dolgokat mesélt.

„Nem szeretek egyedül lenni, amikor étkezek. Mindent ehetek már, csak nem mindegy, milyen mennyiségben. Egyelőre még ennek a tesztelése, kitapasztalása zajlik, de ha túl sokat eszem, óriási kínokat kell átélnem. Két deciliter a gyomrom befogadóképessége, ha ennél többet eszem, az rettenetesen fáj”

– fogalmazott a lapnak Bea, aki elmondta, hogy nála a kiegyensúlyozott táplálkozás alapja a lassú étkezés, azt ugyanis, hogy megtelik a gyomra, csak percekkel később érzi meg, ha viszont túl sokat eszik, már-már halálközeli állapotba kerül.

Elmondása szerint a műtét óta háromszor fordult elő vele ilyen, ezért igyekszik minél inkább odafigyelni az étkezésre, hiszen az orvosai megmondták, hogy ez már örökre így marad. Bea természetesen jó hírekkel is szolgált: a műtét óta 13 kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg, és mindent megtesz azért, hogy ez folytatódjon.

„A férjem meg van elégedve a mostani alakommal, egyre többször dicsér, bókol, örül annak, hogy sokkal jobban érzem magam a bőrömben”

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?