Celeb / Híresség

30 millió forintnyi karkötő díszíti Zimány Linda csuklóját

Abban, hogy új Insta-fotót posztolt a jogászceleb, még nincs semmi különös, ám ezúttal méregdrága karkötőkkel a csuklóján pózolt.

 

 

 

 




 

Zimány Linda általában akkor kerül a figyelem középpontjába, ha valamilyen különösen kihívó képet posztol, netán minél kevesebb ruhában látható, ám ezúttal egész más a helyzet. Az új képei ugyanis egészen visszafogottak, mégis bőven szolgáltatnak beszédtémát, legalábbis a Borsnak biztosan, akik felfedezték, hogy a jogász-modell-celeb legújabb fotóin elképesztően drága kiegészítők díszítik a csuklóját.

View this post on Instagram

Obsessed with jeans shirts🤓

A post shared by dr. Zimány Linda (@lindazimany) on

Ha hihetünk a lap szakértőinek, akkor Zimány a Cartier egy kisebb kollekcióját viseli, és a négy karkötő összértéke 27 millió forint. A posztokból nem tudni, hogy kitől kapta az ékszereket, de talán jó eséllyel mondható, hogy nem maga vásárolta őket, ugyanis van köztük egy szerelmi karkötőként árult darab is. Ezt csak egy meghatározott szerszámmal lehet csak fel- és leszerelni, a szerszám pedig a hagyomány szerint nem a megajándékozottnál, hanem az ajándékozónál marad.

 

 

 




 

 

 

View this post on Instagram

Love a very late lunch😍

A post shared by dr. Zimány Linda (@lindazimany) on

Ezekből az éles szeműek rögtön hármat is kiszúrtak a csuklóján nagyjából tízmillió forint értékben, amihez egy másik fotón egy újabb arany karkötő is társult, amit a Cartiernél 16,7 millió forintért árulnak. Linda reméljük vigyáz magára, ha már ennyi értéket jelentenek a kiegészítői.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?