Állat, Hírek

Két hónapon át volt konténerbe zárva egy macska, pókokon élt

Az állatot ugyan megviselték a történtek, de szerencsére túlélte.

 

 

 




 

Pókokat evett, így élte túl raboskodását az a macska, amelyet véletlenül két hónapra bezártak egy konténerbe – írja a Cornwall Live.

A Monty névre hallgató cirmos még júliusban tűnt el a cornwalli otthonából, gazdái nem aggódtak túl sokat, mert a macska sokszor napokat töltött távol más családoknál vendégeskedve. Mikor azonban náluk sem bukkant fel, gazdái, Beverly és Paul Chapman a legrosszabbtól kezdtek félni. Abban reménykedtek, valaki felhívja őket, hogy megvan a macska, mehetnek érte.

A telefon azonban két hónapig nem szállított ilyen jó hírt, a gazdik elkönyvelték, hogy Montyt valószínűleg elgázolták.

Aztán egyszercsak, amikor már nem is reménykedtek, megcsörrent, és egy hihetetlen történet darabkái kerültek a helyükre. Kiderült, hogy egy helyi szállítócég felrakott Facebookra egy posztot, amely szerint az egyik konténerükből macskanyávogást hallottak. Kiderült, hogy az elveszettnek hitt Montyról van szó, aki ugyan nagyon megviselten, de elevenen került elő.

Nagyjából két hónappal korábban eshetett fogságba a család házától nagyjából 200 méterre található konténerben, egyelőre rejtély, hogyan.

Az még nagyobb rejtély volt a gazdák számára, hogyan élte túl. Ugyan a macska nagyjából testtömegének kétharmadát leadta, mégis sikerült táplálékhoz jutnia, gazdái szerint pókokat ehetett a két hónap alatt, és a konténer falára lecsapódott folyadékot ihatta.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?