Életmód

A legszebb nők élnek a legrosszabb párkapcsolatokban – Íme ennek 5 oka

A párkapcsolatok soha nem olyanok, mint a mesékben, sajnos. Bizony nagyon keményen meg kell küzdenünk azért, hogy működjenek és a szerelem ne múljon szinte pillanatok alatt. Nincs is magyarázat arra, hogy miért és hogyan szeretünk bele valakibe, egyszerűen csak megtörténik és kész. Az érzéseknek nem lehet parancsolni. De, vajon miért van az, hogy a legdögösebb nők szenvednek párkapcsolataikban? Eszünkbe sem jutna, hogy nincs meg mindenünk, hiszen gyönyörűek és mindig boldognak látszanak. De, mi van a színfalak mögött? Mi történik akkor, amikor senki nem látja őket?

 

 

 

A csinos, magabiztos nők kegyeiért versengenek a férfiak, de általában elutasításban van részük, ugyanis ezeknek a hölgyeknek van párjuk. Ha külső szemmel nézzük őket, azt gondolnánk, hogy szerelmük a tenyerén hordozza őket, életük vidámság és minden kerek.

Azonban, pont a szépségük az, ami miatt nagyot csalódnak a szerelemben és a férfiakban. Nagy valószínűséggel ez járul hozzá ahhoz, hogy a legszebb nők a legrosszabb párkapcsolatokban élnek. Cikkünkben eláruljuk ennek öt okát.

Magasak az elvárásaik

A gyönyörű nőknek éppen szépségük miatt rettenetesen nagyok az elvárásaik. A nagy Ő-nek pedig, ezeknek mind-mind meg kellene felelnie. A pasi legyen magas, jóképű, okos, legyen humorérzéke, érdeklődjön a nő hobbija iránt, sőt, gondolkodjon és viselkedjen úgy, ahogy egy ilyen nő elvárná azt tőle. Természetesen mindannyian tudjuk, hogy a férfiak képességei is végesek, így lehetetlen a listán szereplő összes elvárásnak megfelelni. Hozzáteszem, hogy még az igazi esetében is ugyanez a helyzet.

Rosszul választanak választanak párt

Ez egyfajta törvény, hogy a jó nők a rosszfiúkhoz vonzódnak. A valóban szerető és gondoskodó férfiakat elutasítják egy manipulatív és uralkodó típusú pasiért, aki ugyan erős karakternek tűnik, de a nő egy cseppet sem érdekli. Csak magával van elfoglalva, ez pedig csak később derül ki. Hiszen egy kapcsolat elején senki nem mutatja meg a valódi arcát.

A vonzerő féltése

A szép nők tisztában vannak azzal, hogy az idő előrehaladtával veszítenek vonzerejükből és már nem tudják az ujjuk köré csavarni a férfiakat. Éppen ezért állapodnak meg olyan ember mellett, akit talán nem is szeretnek, nem boldogok vele. Nem akarnak egyedül maradni, egyedül megöregedni, ezért döntenek egy olyan pasi mellett, akiről tudják, hogy sosem hagyja el őket.

Vágynak a figyelemre

A nők külsejüket használják ki annak érdekében, hogy elcsábítsák kiszemeltjüket és még az sem számít, ha az illető párkapcsolatban él vagy nős. Az egyetlen céljuk, hogy megkapják a hőn áhított figyelmet. Az elcsábított pasik azonban nem hagyják el párjukat, hanem ugyanúgy foglalkoznak velük, mint azelőtt. Ez viszont egy ilyen nőnek egyáltalán nem tetszik, pedig pontosan tudják, hogy ők nem részei ennek a kapcsolatnak, sőt, valójában nincs is kapcsolatuk és okozták maguknak ezt a helyzetet.

A múlt fájdalmas emlékei

Egy dögös, vonzó nő tisztában van azzal, hogy milyen hatást gyakorol a férfiakra, de ez éppen a visszájára is elsülhet. Rossz tapasztalatokat szereznek, hiszen a pasik többsége csak a külsőségek miatt van velük, szívüket pedig össze is törik. A múlt fájdalmai miatt nehezen tudnak megbízni a férfiakban és inkább igyekeznek mindenkitől távolságot tartani, mert így nem érheti őket csalódás. Ezzel azonban jócskán rontják annak esélyét, hogy valaha is boldogok legyenek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?