Külföld

Tizenhatodik gyerekét várja egy nő, és nem zárja ki, hogy lesz még több

Néhány hónapja szülte meg a tizenötödik gyereket, de már megint teherbe esett Patty Hernandez.

 

 

 

 




 

Hetente 500 dollárt (kb. 150 ezer forint) költ élelmiszerre és pelenkára az az észak-karolinai család, ahol éppen a tizenhatodik gyerekkel terhes a 38 éves asszony, írja a Daily Mail. Patty Hernandez alig 4 hónapja szülte meg tizenötödik gyerekét, ami egyben azt is jelentette, hogy a jelenleg 17 fős család kinőtte az eddig használt 16 személyes kisbuszt.

Az eddig 15 kis Hernandezből 5 fiú és 10 lány, ráadásul 3 ikerpár boldog apukája is lett már a 37 éves Carlos. Ha minden jól alakul, a tizenegyedik lány jövő májusban érkezik majd.

A férfi és felesége egy 5 hálószobás házban él a temérdek gyerekkel. Az épületben még egy ötágyas saját bölcsődét is kialakítottak.

A már most majdnem két teljes focicsapatnyi Hernandez családban ráadásul minden gyerek neve C-betűvel kezdődik az apa tiszteletére. Sorrendben ifjabb Carlos (12 éves) Christopher (11 éves), Carla (9 éves), Caitlyn (9 éves), Cristian (8 éves), Celeste (7 éves), Cristina (6 éves), Calvin (5 éves), Catherine (5 éves), Carol (4 éves), Caleb (3 éves), Caroline (3 éves), Camilla (2 éves), Charlie (1 éves) és Crystal (4 hónapos) érkezett az amerikai családba.

A 2008 óta 15 gyereket szülő anyuka elismeri, hogy egy-egy újszülöttel gyakran nem olyan egyszerű egy ekkora családban a helyzet, mintha csak éppen egy babára kellene koncentrálni. Ettől függetlenül férjével együtt végtelenül boldogok, élvezik az életet, Isten áldásának tekintik a hatalmas családot, és eszük ágában sincs fogamzásgátlót használni a jövőben sem.

A házimunkába szerencsére már be tudja vonni a nagyobb gyerekeket is. Szükség is van rá: elmondása szerint heti négy alkalommal kell mosni, és csak a ruhák hajtogatása kétnaponta 5 órát vesz igénybe. Nem csoda, hiszen nagyjából 1000 ruhadarabot kell hétről hétre kimosni.

A főzés azonban szigorúan az anyuka feladata, bár a nagyobbak időnként már süthetnek maguknak palacsintát.




Hernandezék mindig jókat mosolyognak, amikor leesik az emberek álla, ha kiderül, hogy mind a 15 gyerek a sajátjuk. Ez annál is inkább meglepő, mert a nő az állandó terhesség és szülés ellenére is jó formában van, nem hízott el, hanem megőrizte karcsú alakját.

Az anyuka elmondása szerint a gyerekek reggel 8-kor kelnek, majd a reggeli után közös imádkozás és éneklés következik. Az iskolabusz házhoz jön a suliba járó gyerekekért, ekkor van egy kis szabadideje Pattynek, mivel jelentősen csökken a létszám.

Ha azonban mégis valamilyen megbeszélésre kell mennie, az összes otthon maradt gyereket magával viszi.

A vacsora többnyire tésztából, tojásból, babból és valamilyen salátából áll, amit ima és játékidő követ egészen a fél kilences lefekvésig.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?