Celeb / Híresség

Gáspár Laci elkapta a koronavírust, nem lesz ott az Álarcos énekes pár adásában

Az énekes tünetmentes, otthoni karanténban van. Már azt is tudni lehet, mi lesz így a műsorral.

 

 

 




 

Pozitív lett Gáspár Laci koronavírus-tesztje, ezért néhány adásból hiányozni fog az Álarcos énekesben. Az RTL Klub közleménye szerint az énekes jól van, jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van.

„Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul és hamar túl leszek az egészen” – mondta.

Gáspár Laci lesz idén is az egyik nyomozó az Álarcos énekes című műsorban, amelynek új évada vasárnap startol az RTL Klubon. A fertőzés miatti távolléte egyelőre a harmadik és negyedik adást érinti, mert az első két adást már augusztusban leforgatták, akkor az énekes is ott volt a stúdióban. Az RTL közleménye szerint amíg Laci nem lehet ott a felvételeken, „vendégnyomozók” helyettesítik majd.

„Fontos kiemelnünk, hogy az elvégzett kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele (08.22.) óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik, amelyek közül a legfontosabbak: a folyamatos fertőtlenítés, a hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése, a kötelező távolság betartása.” – írják a közleményben.

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?