Celeb / Híresség

140 kilós barátnőt keres Rácz Géza, az ország legkövérebb tinije

Tornavideó-sorozatot készít Schobert Norbi és az ország legkövérebb tinije, Rácz Géza, aki partnert is kap egy 140 kilós hölgy személyében. Géza bevallotta: éhes a szerelemre.

 

 

 




 

Valódi attrakcióra készül Géza és Schobert Norbi. Amikor több mint két hónappal ezelőtt először találkoztak, a most nyolcadik osztályos kamasz alatt még 300 kilónál is többet mutatott a mérleg. Azóta közel 30 kilótól megszabadult, így a fitneszguru szerint eljött az ideje, hogy Géza turbófokozatra váltson.

„Készítünk együtt egy ducitorna-sorozatot, amit bárki ingyen megnézhet majd a YouTube-on. Hogy még nagyobb kedved legyen a mozgásra, keresünk neked egy hozzád illő, 14-17 éves, szép arcú lányt, aki többféle szempontból is a másik feled lehet. Te 300 kilóról indultál, ezért fontos, hogy ő körülbelül 140 kiló legyen” – mondta Norbi Gézának, miközben a fiú boldogan bólogatott.

 

 

 

 

„Alig várom, hogy találkozzak az illetővel. Nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de az igazán fontos szempontokból nem engedek. Legyen kedves, hűséges, és le akarjon fogyni. Így tudjuk egymást motiválni” – lelkendezett Géza a Borsnak.

Sok kamasz ennyi idős korában már dolgozik az iskola mellett. Géza és Norbi is munkának tekinti a tinédzser projektben való részvételét. Ez a garancia arra, hogy az ország egyik legismertebb iskolása komolyan veszi a rá kiszabott feladatokat.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?