Celeb / Híresség

Megszólaltak a Farm VIP műsorvezetői, Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti és Demcsák Zsuzsa lesznek a TV2-n futó Farm VIP műsorvezetői. A páros most egy exkluzív videóban mesélt új, közös kihívásukról.

 

 

 

 




 

Gáspár Zsolti gazdaként debütál majd a TV2 következő szuperprodukciójában, a Farm VIP-ban. Műsorvezetőtársa pedig nem más, mint Demcsák Zsuzsa lesz. A duónak nem ez az első közös munkája, ugyanis az Ázsia Expressz 2. évadában már jó pár felejthetetlen élményt okoztak a nézőknek folyamatos csipkelődésükkel.

Zsoltinak ugyanis olyannyira megtetszett Demcsák Zsuzsa formás alakja, hogy a neki szóló állandó bókjaival és próbálkozásaival majdnem a saját házasságát is veszélybe sodorta. Annak ellenére, hogy kapcsolatuk nem indult felhőtlenül – Zsolti ugyanis ˝púderes gádzsinak˝ hívta Demcsák Zsuzsát – , az évad végére már a Gáspár fivér sajátos udvarlását nézhettük végig Zsuzsa irányába. Zsolti ugyanis folyamatosan szemrevételezte Zsuzsa hátsó felét, sőt, egy alkalommal még bekéretőzött mellé a paplan alá is.
Természetesen mindezt Zsolti felesége Filoména is végignézte a tévé képernyőjén, férje ˝kilengését˝ pedig hazatértekor egy hatalmas pofonnal, majd a birkaólba való kihajítással értékelte.

Jó pár birkaólban eltöltött éjszaka után szerencsére Zsolti rendezni tudta feleségével a kapcsolatát, így mára már Filoménának sincs baja azzal, hogy férje újra a ˝cukor bulájú˝ Zsuzsával dolgozik.

 

 

 

Hogy mit szól a közös műsorvezetéshez Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti, arról most egy exkluzív videóban mesélnek a TV2 nézőinek:

 

 

 

 

 

forrás: tv2.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?