Életmód

16 férfi, aki mindent megtesz, hogy bebizonyítsa, mennyire törődik a párjával

Minden lány álmodik egy jóképű hercegről, aki készen áll arra, hogy bármit megtegyen érte. Az igazi hősök azonban nem csak mesékben léteznek! Boldog feleségek férjei lesznek, és meglepik őket szép és váratlan kis dolgokkal. Összegyűjtöttünk 16 példát olyan férfiakról, akik nem szavakkal, hanem tettükkel bizonyítják a szerelmüket.

 

 

 

Mindössze 2 napot vett igénybe egy férfinak, hogy ezt az ablakpárkányt egy kényelmes pihenő sarokká alakítsa a felesége számára.
Paul Brockmann 55 000 ruhát ajándékozott a feleségének, Margo-nak. A férfi maga választotta ki az összes ruhát, mert a felesége nem szeret vásárolni.
Ez a férfi több mint 7.000 matricát ragasztott a hálószoba falra, közös emlékeikkel feliratozva.


A házassági évfordulónkra egy papír virágcsokrot készítettem a feleségemnek. Elég jól sikerült, főleg azért, mert még soha nem csináltam ilyet.”
Egy súlyával küzdő feleség, egyik nap mérlegre állva ez a látvány fogadta. Férje a számlap helyet egy saját gyártású korongot helyezett a mérlegbe. A felíratok különböző bókok voltak. Célja ezzel az volt, hogy megértesse feleségével, számára úgy tökéletes ahogy van.


Egy jó férj tudja, hogy a feleségének is szüksége van néha egy kis egyedüllétre, hogy pihenjen.
“A párom készített nekem egy sminkes dobozt saját magától.”
A feleség elképzelése alapján, a férje készített egy ékszert párjának. Mert ez volt minden vágya.
A feleség szereti Snoopy-t. A férj pedig igyekszik a kedvében járni.
“A barátnőm kandallót akart, mint a filmekben. Azt hiszem nem panaszkodhat”
Egy férfi tervezte ezt a medált feleségének Valentin napra. A medál a gyermek korukat, találkozásukat, és közös életüket jelképezi.
“Kényelmes házimozit készítettem a barátnőmnek.”
“A feleségem és én nem engedhettük meg magunknak, hogy évfordulónkon egy díszes étterembe menjünk, és úgy döntöttem, hogy valami szépet csinálok neki.”

 

 

 

 

Ez egy kis újévi meglepi. 365 bók. Az év minden napjára, hogy ne legyen soha szomorú.
A férj a varázslatos rózsát készítette el felesége számára a Szépség és a Szörnyetegből
Egy férj meg akarta tisztítani a lánya babája arcát alkohollal, és véletlenül letörölte az arcát. A helyzet megoldása érdekében úgy döntött, hogy új szemmel látja el a babát, úgyhogy kivágta azokat egy magazinból.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?