Életmód, Érdekes

5 ok, amiért az idősebb férfiak jobban vonzódnak a fiatalabb nőkhöz

Az emberi kapcsolatok nem mindig egyszerűek és nem is mindig megmagyarázhatók. Természetesen a kapcsolat létrejöttének legfőbb oka az érzés, ami elsöpör és elhomályosít minden mást. Ez a szerelem. Leszáll a rózsaszín köd és csakis arra az egy emberre vagyunk képesek koncentrálni, aki ezt kiváltotta belőlünk. Persze sok mindentől függ, hogy kire esik választásunk. Van, akinek ideálja van és van, aki csak szemezget a rengetegben.

 

 

 

Régen a szülők döntötték el, kihez adják lányukat és mikor, napjainkban szerencsére ez már egy elavult szokás. Így mi magunk választhatunk és tehetünk azért, hogy boldogok legyünk. De, vajon miért van az, hogy egy csinos fiatal nő nálánál sokkal idősebb férfival van együtt? És, miért akarnak a férfiak maguknál sokkal fiatalabb nővel kapcsolatot kialakítani? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a választ és bár lehetetlennek tűnik, mégis van magyarázat minderre.

A fiatalabb JOBB.

Korunk előrehaladtával már nem feltétlenül vagyunk annyira aktívak, mint évekkel, évtizedekkel korábban. Fájó ízületek, fáradékonyság és csökkenő libidó. Ezek mind-mind hozzátartoznak az öregedéshez. Egy fiatal nő viszont, éppen ennek ellenkezője, hiszen energikus, rugalmas, aktív és ez vonzza a férfiakat. Mint tudjuk, a pasik sokkal tovább aktívabbak intim téren is, egy náluk fiatalabb nő amellett, hogy rendkívül vonzó, biztosan minden tekintetben kielégíti vágyaikat. Arról már nem is beszélve, hogy egójuknak és önbizalmuknak is kifejezetten jót tesz, hogy egy fiatal nő a társuk.

Életközépi válság

Azok a férfiak, akik úgy érzik, hogy nem érték el kitűzött céljaikat, bizonytalanok önmagukkal szemben, hajlamosak a fiatalabb nők társaságát keresni. Úgy vélik, hogy egy fiatalabb nő nem fogja számon kérni őket, hogy mit értek életükben. Sőt, élettapasztalatuk éppen, hogy lenyűgözi a fiatalabb korosztályt, míg ezzel szemben egy velük egykorú nő már stabilitásra vágyik, sikereket, megvalósított álmokat, célokat keres, ez pedig teljesen lelombozhatja a férfit, méghozzá mindenhogyan.

Kevesebb a befektetett energia.

Miről is van szó? Arról, hogy egy idősebb férfinak nem kell agyon hajtania magát ahhoz, hogy lenyűgözzön egy nála 10-15 évvel fiatalabb hölgyeményt. A pasinak nem feltétlenül szükséges elköteleződnie, így kevés munkával látványos eredményeket érhet el egy fiatal nőnél. Nincs felelősség, kényelmes és nem utolsó sorban az önmagával szemben támasztott elégedetlenség a múlté lesz. Hiszen azt gondolhatja, hogy igen, megcsináltam. Megszereztem magamnak egy csinos, fiatal nőt, aki jól mutat mellettem, jól szórakozunk és ez nem jár semmilyen elköteleződéssel sem. Egy idősebb férfi talán büszke is magára, amikor egy fiatal nővel szűri össze a levet.

Kontroll nélkül

Egy fiatal nővel való kapcsolatban általában a férfi a domináns fél, míg egy házasságban gyakran az asszony hordja a nadrágot. Egy a férfival azonos korú feleség számon kéri férjét, de egy fiatalabb nő nem tesz ilyet. Ő alázatos, a férfi irányítja, uralja őt. Persze mindig vannak kivételek, de ez az általános tény. Ez pedig, szintén erősíti az idősebb pasik egóját.

Sokkal izgalmasabb az együttlét.

Az idősebb pasiknak gyakran hiányzik a nő közelsége, az intimitás. Ilyenkor úgy érzik, hogy szükségük van a kalandra, arra, hogy életük újra felpezsdüljön. Egész egyszerűen élni akarnak, kalandot akarnak és ez talán nem is furcsa. Gyakran jelentkezik ez a dolog a férfiak negyvenes éveiben, amit a szakemberek kapuzárási pániknak neveznek. Egy fiatalabb nő társaságában kiteljesedhetnek, mivel egy ilyen nő energikus, tele van élettel és lelkesedéssel. Egy idősebb pasinak pedig, éppen ez hiányzik. Egy fiatal nővel mindig sokkal extrémebb kaland együtt lenni, minden téren. Leginkább ez motiválja az idősebb férfiakat. Hogy egy olyan nő mellett legyenek vagy egy olyan nő legyen a szeretőjük, aki minden kívánságukat teljesíti és tulajdonképpen ezért nekik nem is sok energiát befektetni.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?