Celeb / Híresség

Berki Krisztián megdöbbentő kijelentésével lepte meg követőit, akik köpni-nyelni nem tudtak friss bejegyzése láttán.

A csípős elszólásairól is méltán híres Krisztián ismételten lesokkolta népes követőtáborát.

 

 

 




 

 

A Sztárok és párok felvételén Berki Krisztán elárulta, hogy párjának mi a szenvedélye a hálószobában. Ha kíváncsi vagy, hogy mi lehet az, kattints a videóra!

Berki Krisztián friss bejegyzésével azonnal felborzolta a kedélyeket. Krisztián egy bolondos fotót osztott meg, amin egy paripa bőrébe bújva osztotta meg gondolatait közönségével

˝Szeretem amikor érzem, hogy gyűlölnek…hiszen csak akkor gyűlölnek ha sikeres vagy….˝

Majd később hozzáfűzte:

˝Ők azok a vesztesek, akik mindig azt mondják: “egyszer majd átesel a Ló túloldalára…..” meg, hogy: “magas Lóról lehet nagyot esni…..”

 

 

 




 

 

A Sztárok és párok forgatásán Mazsi elárulta, hogy az otthoni munkában Krisztián mennyire is segítőkész… 

Bajban van Berki Krisztián! Az egykori műsorvezető gyanúsított lett abban az ügyben, ahol korábban még tanúként hallgatták meg. Két évvel korábbi autóbalesete miatt kell ismét bíróság elé állnia. Bár a balesetet akkor a rendőrség kivizsgálta és megállapította a Berkivel karambolozott buszos felelősségét, most azonban fordult a kocka. Ha Berki a manőverével valóban veszélyeztetett másokat, akár börtönbe is kerülhet.

 

 




 

 

Berki Krisztián a Tények Plusz stábjának mesélt az otthoni munkavégzésről és még azt is bemutatta, hogyan szokott otthon segíteni feleségének a mosogatásban. 

 

 

 

 

 

 

forrás: tv2.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?