Celeb / Híresség

„Emiatt villant ki, de nem fogok emiatt sírni” – megszólalt Tóth Andi

Megszólalt mellvillantásáról Tóth Andi.

 

 

 




 

Tóth Andi Instagramon egy élő videóban számolt be cicivillantásáról. A mélyen dekoltált, fehér overált, amit a Sztárban sztár sajtótájékoztatóján viselt, saját maga választotta a Nyugati Pályaudvar aluljáróban lévő egyik kis butikból.

A kellemetlen szituációk elkerülése végett fel is próbálta otthon, hogy letesztelje – fél órát mászkált benne – és semmilyen problémát nem észlelt. Sehol nem mutatott a kelleténél többet, így bátran fel merte húzni az alkalomra.

 

KAPCSOLÓDÓ:

Tóth Andi óriásit villantott a Sztárban Sztár sajtótájékoztatóján: félrecsúszott felül a ruha – fotó


 

„Megpróbáltam bevonulni. Egy feladatom volt, 10 métert megtenni egy ruhában. Nem jött össze. Abban a 10 méterben, ahogy suhantam, alá kapott a levegő. Emiatt villant ki, de nem fogok emiatt sírni” – magyarázta az énekesnő. Azonnal megérezte, hogy a fuvallatnak köszönhetően kibuggyantak a mellei, így rögvest megpróbálta orvosolni a helyzetet.

A történtekről az édesanyja is értesült, aki fel is hívta őt telefonon, hogy megkérdezze tényleg igaz-e a hír, hogy kivillant a melle a sajtótájékoztatón. A válasz természetesen igen volt. Mint Andi mondta, ez nem tántorítja el őt attól, hogy ezentúl se hordjon melltartót – írja a Bors.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?