Celeb / Híresség

A 2000-es évek legdurvább vörösszőnyeges megjelenései

A 2000-es években egy volt a lényeg, ha divatról volt szó: legyen minél színesebb és figyelemfelkeltőbb! Ma már csak jót nevetünk ezeken a furcsa ruhákon, de akkoriban sztárok és tinibálványok egyaránt azt hitték, ők a stílus királynői. Nézzük a 2000-es évek legdurvább és legfurcsább összeállításait, melyekben büszkén pózoltak kedvenceink a vörösszőnyegen.

 

 

 

Ashley Tisdale

A High School Musical üdvöskéje minden egyes darabjával képes volt sokkolni, de nekünk a fenti a kedvencünk, különösen a farmer-póló kombóra felvett ruha, de a virágos hajháló is felbecsülhetetlen.

Selena Gomez

Mielőtt valódi stílusikonná nőtte volna ki magát, az egykori Disney-sztárnak is voltak gyengébb pillanatai. Visszatekintve rettentő furcsán mutat a tornacipő a kis mellényével kombinálva.

P!nk

Annyi, de annyi kérdésünk lenne ezzel az outfit-el kapcsolatban. A vadóc énekesnő mindig is szerette a polgárpukkasztó szereléseket, de ezt nem igazán tudjuk hova tenni. A frizurája már szinte csak hab a tortán.


Miley Cyrus

Hannah Montana sztárja mindig is büszke volt country gyökereire, talán ezért döntött a csizma mellett. Ezzel még semmi gond nem is lenne, csak azt nem értjük, miért tartotta jó ötletnek egy rövid farmernadrággal párosítani.

Britney Spears


A pophercegnő számtalan megkérdőjelezhető vörösszőnyeges megjelenése közül mindenképp ez viszi a prímet. Olyan, mintha Pán Péter és Robin Hood keverékének öltözött volna a díjátadóra.

Zac Efron

HSM-filmek szívtiprója ma már kizárólag öltönyben mutatkozna a hasonló eseményeken, de akkoriban simán beérte egy mintás inggel és egy koptatott farmerrel. Még cipőt sem húzott, inkább papucsban feszített.

Paris Hilton

A 2000-es évek királynőjének akkori ruhatárának minden darabja kincset ér! Míg a legtöbben farmert szoknyával, pólót ruhával rétegeztek, addig az örökösnő igyekezett többet mutatni magából: a szoknya mindig a csípője alatt indult, és nem volt olyan, hogy ne láttuk volna a köldökét.

Vanessa Hudgens

Vanessa már akkor is igazi divatdiktátor volt! Lehet, hogy manapság már nem venne fel egy ilyen outfit-et, de akkoriban minden tinilány így nézett ki, az ő stílusát másolva.

Christina Aguilera

Semmi nem foglalja annyira jól össze a 2000-es évek divatját, mint egy hosszú, arany szoknya hozzáillő toppal, kivillanó köldök és dekoltázs, na meg a kreppelt haj. Mint látszik is, Paris-hez hasonlóan Xtina sem a visszafogott stílusáról volt híres.

 

 

 

 

Drake

Mentségére szóljon, hogy ez volt a rapper legelső vörösszőnyeges eseménye, de ettől függetlenül úgy néz ki, mintha a saját nagyapja ruháiba bújt volna bele, amik legalább 2 számmal nagyobbak, mint a mérete.

Rihanna

Mára már Riri az egyik legstílusosabb énekesnővé vált, de akkoriban még ő is csak egy volt azok közül, akik meg voltak róla győződve, hogy a buggyos farmer és a minél rövidebb top tornacipővel kombinálva a divat és a stílus csúcsa.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?