Életmód

10 könyörtelen szerelmi törvény, amelyet nem tudsz elkerülni

Minden kapcsolat idővel változik. Minél hosszabb ideje vagytok együtt, annál több változás történik. Néhány lehet ijesztő vagy zavaró. Ha azonban közelebbről megnézitek őket, akkor világos lesz, hogy csak egy új szakaszhoz ért a szerelmetek. Nézd meg ezt a 10 szerelmi törvényt, amellyel minden pár szembesül.

 

 

 

10. A bizalom rendkívül törékeny.

Minden kapcsolat a bizalomra épül, és néha nagyon szilárdnak tűnhet. Ez egy nagyon megtévesztő és veszélyes érzés, mert a házastársak közötti bizalom nagyon gyorsan és könnyen megromolhat.

9. Néha unatkozni fogsz.

Csak az álmokban létezik, hogy egy ideális pár mindent együtt csinál, soha nem unatkoznak együtt. A való életben egy könyv vagy egy barátokkal való találkozás érdekesebb lehet, mint egy este a házastársaddal. Ez nem jelenti azt, hogy távolság van köztetek. Pihenjetek egy kicsit külön-külön, és hamarosan újra együtt lesztek.

8. Nem mindig lesztek ugyanazon az oldalon.

Még akkor is, ha minden fontos döntést egyhangúlag hoztok meg, előbb-utóbb eljön az idő, amikor elvi alapon fogtok szembenézni egymással szemben. Fontos, hogy ne haragudj meg a lelki társadra, és együtt keressetek kiutat ebből a helyzetből.


7. A házasság és a gyermekek nem egy döntés – ez egy kihívás.

Sokan tévesen úgy vélik, hogy a házasság erősíteni fogja a kapcsolataikat, vagy a gyerekek áthidalhatják a házastársak közötti szakadékot. Azonban mind a házasság, mind szülőnek lenni nagyon kemény teszt, és nincs semmi baj ezzel. Meg fogtok tanulni jó társakká és jó szülőkké válni, ahogyan egyszer megtanultatok biciklizni. Igen, néhányszor leestetek róla, de később sokkal jobb lett.

6. Nem fogtok örökké vonzódni egymáshoz.

A kapcsolat csak az elején vadul szenvedélyes. A szenvedély elmúlik, és a szerelmi élet nyugodtabbá válik. Néha ez problémává válhat. A legfontosabb dolog az, hogy ne essetek kétségbe, és ne gondoljátok azt, hogy talán nem kellene együtt lennetek. Mindenre van megoldás.

5. Néha magányosnak érezhetitek magatokat.

Úgy tűnhet, hogy a kapcsolat – és a házasság még inkább – ellentétes a magányossággal, de ez így nem igaz. Néha magányosnak érezheted magad, és úgy tűnik, hogy senki sem ért meg, és senki sem törődik veled. Minden embernek vannak ilyen gondolatai időről időre, függetlenül attól, hogy házasok vagy sem.

4. Különös gondolataitok lesznek.

“Lehet, hogy el kellene váljak?” “Lehetett boldogabb lennék valaki mással?” Ezek a gondolatok még legboldogabb párhoz is eljuthatnak. Éjjel az embereknek sokszor az eszébe jut, vagy amikor egyedül vannak. Ezek a kérdések olyan fontosak, mint a “Milyen lenne az életem, ha Franciaországban születnék?”

 

 

 

 

3. Időről időre el fogjátok veszíteni a kapcsolatot.

Néha úgy érzed, a sorsod, és a szíved össze van kötve azzal a személlyel, akit szeretsz. És úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat néha eltűnik. Ez normális. Valószínűleg nagyon fáradt vagy.

2. Megsebesítitek egymást.

Senki sem tud bántani jobban, mint a szeretett személy. Jobban a szívedre veszed a szavait, mint bárki másét. A harc közepén a partnered ott találhat el, ahol a leginkább fáj. Megsebesítitek egymást. A legfontosabb az, hogy akkor oldjátok meg a problémákat, amikor megjelenik, nem amikor túl késő.

1. A szerelem önmagában nem képes túlélni.

Sokan gyakran emlékeztetnek arra, hogy a “szerelem” ige is lehet. Ez egy cselekedet, nem csak egy érzés. Meg kell dolgozni a kapcsolatainkon. Együtt kell csinálnunk: egy partner nem tudja sokáig táplálni a tüzet.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?