Celeb / Híresség

Gáspár Evelin lett a MasterChef VIP győztese

Polgár Tündét utasította maga mögé a döntőben.

 

 

 




 

A TV2 főzőversenyének címe alatt második alkalommal csaptak össze a celebek. A MasterChef VIP második évadában 16-an kezdték el a versenyt, a döntőben pedig Gáspár Evelin és Polgár Tünde között dőlt el a győzelem.

Az utolsó versenynapon mindketten kaptak egy séfkabátot és egy bíztató levelet a szeretteiktől, – Gáspár Evelin az anyjától, Polgár Tünde a férjétől – amin el is sírták magukat, majd nekikezdtek a főzésnek korábbi versenytársaik támogatásával. Polgár Tündének Kandász Andrea és Horváth Boldizsár segített a konyhában, míg Gáspár Evelinnek Győrfi Pál és Stohl András dolgozott a keze alá.

Végül az utóbbi csapat bizonyult sikeresebbnek, így a Gáspár családban már nem Gáspár Bea az egyetlen, aki tévés gasztroversenyt nyert.

Nem hittem el. Az érzelmek átfutottak rajtam. Az öröm, a boldogság és a megnyugvás és könnyekben jöttek ki, mert én ilyen nagyon sírós típus vagyok. A zsűrinek köszönöm a legjobban, akik idáig ellöktek azokkal a kritikákkal, amikből tudtam adásról adásra építkezni. Ha ők nincsenek, én nem jutok el idáig

– mondta az eredményhirdetés után Gáspár Evelin.

 




 

 

 

 

 

 

forrás: 24.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?