Celeb / Híresség

Kökény Attila: csak f*st látok a tévében, ezeknek a fiataloknak köze nincs a zenéhez – videó

Kökény Atilla volt a Potyautas legújabb epizódjának vendége. Mozgalmas időszak előtt áll a zenész előtt: ő lesz a Sztárban sztár egyik zsűritagja, de a feleségével egy másik TV2-s műsorban, a Love Bistróban is láthatjuk majd. Ezekről a feladatokról és a karanténról is mesélt, közben megfogalmazta kemény véleményét a magyar zenecsatornákról és az ott hallható/látható fiatal magyar popsztárokról, akiknek a slágereit nyomják.

 

 

 




 

Kökény Atilla elárulta a kocsiban Garaminak, hogy szerinte mi a hosszú házasság titka. Elmesélte, hogy régebben – zenészember révén – sokat bulizott, kimaradt az éjjel, ez volt az egyetlen dolog, amin néha veszekedtek a feleségével, akivel 22 éve házasok.

A karantén sem telt eseménytelenül a zenész számára, megszületett az unokája, akit sokáig nem is láthatott. Ahogy elmaradtak a fellépések, rosszul aludt, nem érezte jól magát a semmittevésben. Ezért úgy döntött, fizikai munkát vállal, mert pénzt kell keresni. Hálás ezért az időszakért is.

Na, de most már visszaállt a rend. A korlátpakolás után újra a szórakoztatásé a főszerep: a Sztárban sztár zsűrije mellett a feleségével a Love Bistro gasztro-realityben is láthatjuk a képernyőn.

Elmondta, hogy nagyon zavarja, ha bekapcsol egy zenecsatornát, akkor csak „fost lát”. „Ezek a mindenféle nevű fiatalok nem is értem, miért vannak a tévében” – mondja Kökény, szerinte közük nincs a zenéhez. Ő olyan zenei csatornát csinálna, ami olyan előadókat mutatna, akik értéket is adnak az országnak.

Rengeteg érdekes téma előkerül a rendhagyó interjúban, nézze meg a fenti videót, nem bánja meg!

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?