Celeb / Híresség

„Eléggé gajra vágott odalent” – Szüléséről vallott Tokár Tomi párja: azóta is vannak fájdalmai

Kendőzetlen őszinteséggel vallott Tokár Tomi felesége, Kovács Dorottya arról, hogy miként élte meg a szülést és az azt követő néhány hetet: a népszerű youtuber elárulta, lassan gyógyul a babája világrajövetele során szerzett sebeiből. Mint mondta, a szülés eléggé gajra vágta őt odalent.

 

 

 

 




Őszintén vallott a gyermekágyi időszakról, vagyis az első gyermeke, Andris születését követő első hat hétről Kovács Dorottya. A Fókusz műsorvezetőjének felesége legújabb YouTube-videójában meglepő őszinteséggel árulta el rajongóinak, hogy rendkívül lassan gyógyulnak azok a sebek, amelyeket a szülés során szerzett, és hogy még mindig érez fájdalmat.

– Baromi lassan gyógyulok. Most már a szülés utáni 7. hétben vagyok, és még mindig fájdalmaim vannak. Nekem nem volt nagyon szerencsés szülésem, mindenféle sebesüléseket, sérüléseket szereztem. Szerencsére már ülni tudok, de ha mászkálok, álldogálok, még mindig érzem ezt a lefelé húzó érzést. (…) A gátseb, meg az egész szülés eléggé gajra vágott engem odalent. A nagyvécézés nekem konkrétan 6 vagy 7 napig egyáltalán nem ment – magyarázta Dorottya, aki a YouTube-on Chloe From The Woodsként szerepel.

A s**xuális életéről is kérdezték, amelyre azt felelte:

– Fájdalmaim vannak odalent, még mindig nem gyógyult meg a sebem, ennek még nem jött el az ideje. Nem tudom, mikor tudunk visszaállni a normál kerékvágásba – fogalmazott az újdonsült anyuka, aki elárulta, az orvosa vágott belőle, mert nem fért ki Andris feje, ám a csöppség még így is kiszakított belőle egy jókora darabot. A legutóbbi kontrollon hólyagsérvet állapítottak meg nála, de a hasfala is szétnyílt.




Íme, az őszinte videó, amit a Life.hu szúrt ki:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?