Belföld, Hírek

„A feleségemmel újra kellett írnunk a kapcsolatunkat” – megszólalt Borkai Zsolt, akiből őstermelő lett

Győr botrányba keveredett korábbi polgármestere a Blikknek elmondta, hogyan éli most az életét.

 

 

 




 

A világtól elvonultan él, őstermelőként dolgozik a birtokán Borkai Zsolt, Győr s**xbotrányba keveredett korábbi polgármestere.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a tavaly őszi önkormányzati választások előtt kompromittáló fotók és videó került nyilvánosságra egy blogon Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről. A blog írója azt állította, hogy ezeken az látható, ahogy a politikus és társai prostituáltak szolgáltatásait veszik igénybe egy luxusjacht fedélzetén Horvátországban. Borkai először egy családi fotó kiposztolásával reagált a botrányra. Majd nemsokkal később egy nyilatkozatban elismerte, ő szerepel a felvételeken, de közölte, nem lép vissza.

Október 13-án Borkai megnyerte a polgármester-választást, de néhány nappal később bejelentette, hogy kilép a Fideszből és függetlenként folytatja munkáját. Végül november 6-án közölte, hogy november 8-án lemond.

Azóta visszavonult a nyilvánosságtól, 10 hónap után viszont most először a Blikknek adott interjút.

„Őstermelő vagyok, az időm nagy részét ott töltöm, vannak birkáim, lovaim, csirkéim, folyamatosan foglalkozni kell velük. Korán reggel kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok. Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon. Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem” – mesélte a Blikknek Borkai, aki a lap szerint a felvételek megjelenése után mélypontra került, sokáig ki sem mozdult a házból.

„Azt hiszem, a sportolói múltam miatt tudtam ezt túlélni, de nem hiányzik már a közélet, teszem a dolgom, az élet megy tovább” – mondta Borkai, akinek már nincs cége, a lapnak pedig úgy fogalmazott, hogy most már nem foglalkozik mással, csak magával és a családjával.

A volt polgármester arra is kitért, hogy a történtek a családját is megviselték.

 




 

 

„A feleségemmel újra kellett írnunk a kapcsolatunkat, de hála istennek, ő is vevő volt rá. Jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát. Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta, előre tekintünk” – mondta Borkai.

A botrányba keveredett egykori polgármesternek a magánéletét sikerült rendbe hozni, ugyanakkor a Blikknek azt mondta, még nem olyan rég is kapott fenyegető, mocskolódó üzeneteket a családja, akadt olyan is, aki a jachtos lányok fotóját küldözgette nekik.

Emellett pedig a horvát hatóságok még mindig vizsgálódnak az ügyében.

„Volt egy megbicsaklásom, amire nem vagyok büszke, de fel lett építve egy koncepció, amire mondhatnám azt is, hogy minden szava csúsztatás és dezinformációból származik. Soha nem voltam korrupt és nem is drogoztam” – fogalmazott Borkai, aki szerint a történetet a balliberális média „habosította fel”.

A Blikk arra is rákérdezett, hogy visszatérhet-e még a közéletbe. Erre Borkai úgy felelt:

„Soha ne mondd, hogy soha. De most azt tudom mondani, nem tervezek ilyesmit.”

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?