Belföld, Hírek

Érdi leszámolás: a férjétől elszökött enyingi feleség miatt robbant ki a balhé? Újabb véres felvételek kerültek elő – 18+

Újabb felvételek kerültek elő a a múlt heti érdi tömegverekedésről, ami talán egy kicsit pontosabb képet fest a történtekről. A több mint 12 perces videó megtekintését kizárólag 18 év feletti olvasóinknak javasoljuk.

 

 

 

 




 

112 Press cikke szerint az események hátterében egy félresiklott házasság állhat. A portál több forrásból származó információi szerint nagyjából egy évvel ezelőtt egy érdi férfi feleségül vett egy enyingi lányt és a házasság 6 millió forintos költségét a két család fele-fele arányban állta. Ám a pár házassága gyorsan megromlott, állítólag azért, mert a férj „bejárónőnek” használta a feleségét.

Az asszony nyolc hónap házasság után haza szökött Enyingre, amikor állítása szerint férje megverte és ezután még orvoshoz sem engedte el őt. Az enyingiek állítólag mérgesek voltak a történtek miatt, de úgy vélték, csak egyszeri botlásról lehetett szó, ám az asszony mégsem akart visszamenni a férjéhez. Ezután az érdiek azt követelték, hogy ha már kenyértörésre kerül sör, akkor az enyingiek fizessék vissza az esküvő rájuk eső részét, ám ezt a másik fél kinevette, mivel szerintük ennyi idő után már semmi nem jár vissza.

 

 

 

Az érdiek szerint az enyingiek tiszteletlenül beszéltek velük és olyan állításokat tettek, miszerint érdi, „köztiszteletnek örvendő” családfő feleségével háltak, az asszony akaratából. A többi, nyilvánvalóan hergelésnek szánt kijelentésből azonban néhány igaznak bizonyult, ami végtelenül felbőszítette az érdieket.

 

 

 

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?