Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Majka és Balázs élő adásban esett egymásnak, miután a rapper bevallotta: ő is ülős koncerteket fog adni

Ma reggel a Rádió 1 Balázsék című műsorának vendége volt Majoros Péter, alias Majka és az Apostol ülős arénakoncertjének apropóján beszélgettek a könnyűzene helyzetéről, állami támogatásról és a jövőről. Többek között kiderült az is, hogy Majka is ülős koncerteket tervez az őszre.

 

 

 




 

Heves vitába torkollott Sebestyén Balázs és Majka között a Balázsék ma reggeli adása, mivel Majka az egész műsor alatt nagyon megengedő volt a kormány intézkedéseivel, próbálta védeni a focimeccsek nézők előtti megtartását, illetve az Apostol együttes – meglehetősen furcsa indoklással jóváhagyott – arénakoncertjével kapcsolatban sem akadt komolyabb kritikája.

Ez azért is volt meglepő, mert fél hónappal ezelőtt, amikor először megszellőztették, hogy augusztus 15-e után sem lehet majd koncerteket tartani, az alábbi mondat hangzott el Majkától:

Ebben az országban tökéletesen működik az a kettős mérce, amit az elmúlt hetekben meg hónapokban láthattunk: van, akinek szabad tömegrendezvényt szerveznie, van, akinek meg nem. És ez felháborító szerintem.

A pálfordulás Balázsnak is feltűnt, ezért rákérdezett az énekesnél, tervez-e ő is hasonló, kellő távolságban leültetett közönséggel rendezett produkciókat. Majka pedig beismerte, hogy igen.

A beszélgetés hátralévő részében parázs vita alakult ki kettejük között, Balázs próbálta szembesíteni Majkát korábbi véleményével, a rapper pedig amellett érvelt folyamatosan, hogy ha már van ilyen lehetőség, hülye lenne, ha nem élne vele, hozzátéve: a kormány érvelésében egyébként csak 35 százalék rációt lát.

 

 

 




 

 

Az adást itt lehet meghallgatni:

 

 

 

 

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?