Celeb / Híresség

„Bocsánat, de nem megyek kapálni” – Fluor Tomi az Instagramon fakadt ki

Fluor Tomi az Instagramon tett közzé egy bejegyzést, ahol leírja, hogy egyesek milyen hozzászólásokat írnak az elkeseredett zenészek posztjai alá. Aggasztó kép tárult Tomi felé.

 

 

 




 

Fluor Tomi posztjában leírta, hogy a zenész szakma nem ér véget a műszak után, 0-24-ben vannak nyomás alatt, hatalmas felelősséggel terhelve. A WellHello énekese elmondása szerint sokszor túlvállalta magát és rengetegszer küzdött szorongással, valamint álmatlan éjszakákkal.

Tomi 16 éve építi a karrierjét, minden tudását, pénzét és idejét ebbe fektette bele, hiszen, ahogy ő fogalmazott ez az álma és a megélhetése is. Hozzátette, hogyha szükség volna rá a kétkezi munka sem büdös neki, hiszen korábban is vállalta, de ettől függetlenül akár tetszik, akár nem a „kapálást” nem tartja többre az agyi munkánál, a kreatívitásnál és az önmegvalósításnál.

Nem szeretné, hogyha egy előadó kiírja, hogy valami igazságtalan, akkor azt rögtön zenészihisztinek titulálják egyesek, ugyanis ez nem arról szól, hogy sajnálni kéne a zenészeket, de a rosszindulat nem a legjobb megoldás a válság idején és ez többről szól mint az anyagiak. Tomi számára 16 éve az élete és a személyisége része a színpad.

Mondandóját így zárta: „Szóval bocsánat, de nem megyek kapálni”.

 

 

 

 

A teljes poszt itt olvasható:

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?