Életmód

10 taszító női dolog, amitől menekülnek a pasik

Lehet, hogy sok mindenre azt hiszed, hogy ‘menő’, de nagyot tudsz esni, és nem biztos, hogy lesz olyan lovag, aki elkap.

 

 

 

Mi az, ami kiábrándító? Mi az, amitől minden értelmes férfi menekül? Ha azt hiszed, a külsőségekkel célba érsz, nagyot tévedhetsz!

Lehet, hogy sok mindenre azt hiszed, hogy „menő”, de nagyot tudsz esni, és nem biztos, hogy lesz olyan lovag, aki elkap. Összeszedtem pár kiábrándító viselkedést vagy tulajdonságot, amit érdemes elhagyni. természetesen – mint minden lista – ez is szubjektív. Ha kimaradt valami, írd meg!

1. Butaság

Bármennyire gondolod, hogy ostobának lenni jó dolog, sajnos ki kell, hogy ábrándítsalak: egy kicsit sem vonzó, sőt… Egy értelmes férfi nem fog sokáig olyan nő mellett maradni, aki nem képezi magát, aki folyamatosan külsőségekre épít, és aki a teremtés helyett csak használni tud. A férfinak épp úgy fontos, hogy felnézzen egy nőre, mint fordítva. Próbálj meg minél többet tanulni és fejleszteni önmagad, mert okosnak és intelligensnek lenni nagyon vonzó tulajdonság.

2. Részegség

Mindenkivel előfordul, hogy kissé többet iszik a kelleténél. De próbálj meg úri hölgy maradni vagy ha nagyon menthetetlen a helyzet, akkor szállj be az első taxiba. Részegnek lenni nem menő, és más ágyában kelni úgy, hogy „jaj, nem emlékszem semmire” elég kiábrándító tud lenni, önmagad szemében is. Tartás, hölgyeim! Nem dobáljuk magunkat, és tudjuk az értékeinket.

3. Pletyka

Mindenki beszél mindenkiről, jó kifecsegni a dolgokat, főleg a nők teszik ezt előszeretettel. Pasik előtt ezt jobb mellőzni, és ha „pletykálsz” próbálj a saját életednél maradni, ne mássz bele mások életébe, amiről fogalmad sincs, de te azt hiszed „mindent tudsz”.

4. Beszédstílus

Ne káromkodj! Örök szabály. Ha véletlenül kicsúszik egy csúnya szó, kérj bocsánatot. Nincs is zavaróbb, mint egy szép hölgy szájából a káromkodást hallgatni, rögtön értékét veszti.

5. Féltékenység

Nők örök ellensége. Egyet viszont az évek alatt megtapasztaltam: egy nő sem lesz féltékeny hisztérika ok nélkül. Régebben azt hittem a „féltékeny hisztérika mód” normális, de egy kicsit sem az. Ha szeretünk valakit egy minimális féltékenység természetes, de ha úgy érzed a féltékenység eluralkodik rajtad, érdemes átgondolni, milyen is a kapcsolatod?! Min kellene változtatni, és lehet, hogy rájössz, hogy te ebben így nem akarsz partner lenni…

6. Dohányzás

Persze vannak kivételek, és nem szeretnék senki felett ítélkezni. De semmi nőiesség nincs a dohányzásban és NEM S**XI. Többet erről nem is érdemes írnom.

7. Csábítani akarsz

Drága királylányok, ti akik azt hiszitek, hogy elcsábítani egy férfit kihívás. Főleg ha kapcsolatban van vagy esetleg boldog nélkületek. Ti nem akarjátok feladni a többszörös visszautasításra sem, mert az önbecsülésetek a béka segge alatt van. Próbálkoztok, kiteszitek magatokat, több kiló vakolatot kentek magatokra, és még mindig nem fordul utánatok, hanem hazamegy a feleségéhez vagy a barátnőjéhez. Elhiszem, hogy rossz érzés lehet és nem gonoszkodni szeretnék, csak csupán segíteni. Ilyenkor érdemes magadba nézni: legyél nő, és ne buta kislány. Valaki után kullogni, aki boldog, nagyon megalázó és energiapocsékolás. Inkább építsd fel magad, és a párkeresés is könnyebb lesz, és talán boldog párkapcsolatra is szert tehetsz a megalázott szerep helyett.

8. Tartás

Hasonló az előző ponthoz. Amelyik nőnek nincs gerince, azzal gerinctelenül is fognak bánni. Legyen tartásod, és meglátod, a férfi is a tenyerén fog hordozni. Légy különleges, és ne akarj másra hasonlítani. Légy önmagad, és pótolhatatlan leszel!

9. Céltalanság

Legyenek céljaid és álmaid. Nincs is szexibb dolog, mint amikor tűz van a szemedben, és nem csak a férfi iránt. Lehet ez fotózás, éneklés, rajzolás, vitorlázás, futás, akármi. Mindig legyen egy olyan tevékenység, ami örömet okoz neked. Fejleszd és próbálj meg minél több sikert elérni vele. Hidd el ez mindig jót fog tenni. Céltalanul, tengeni lengeni az életben kiábrándító, és nem sok férfi rajong a céltalan és tehetetlen nőért. Büfében dolgozni, miközben egész nap pletykálsz és fejeket vágsz, nem életcél. Lépj egyet előre, és emelkedj felül.

10. A gonoszkodás és a „fejvágás”

Sértődöttség, kicsinyesség és egy burokban élés. Hisztizés, megjátszás és túlzott kézcsapkodás. Ha intelligens Nő vagy, akkor nem veszed magadra a dolgokat és mosolyogni tudsz és a kedvesség ott van a lelkedben. Tegnap egyébként pont találkoztam egy leányzóval, aki szép is lehetne, de sajnos a gonoszságot éreztem az egész arcán és kisugárzásában. Fejeket vágott, nem köszönt, és látszott rajta a boldogtalanság. Egy értelmes férfi nem fog megbecsülni vagy szeretni, ha a kisugárzásodban a gonoszság él. Nagyon nem vonzó tulajdonság… Tanulj meg mosolyogni arra is, aki bántott. Megbocsátani elsősorban önmagunk miatt kell! Sok sikert!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?